Problemes importants a les carreteres catalanes pel temporal

Fins a 12 vies catalanes presenten grans afectacions i carreteres com l'AP-7, l'A-2 i la C-32 compten amb punts de bloqueig

Les pluges afecten diversos punts de l'AP-7
Les pluges afecten diversos punts de l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

Problemes importants a les importants vies catalanes. Els aiguats han fet estralls en diversos punts de la geografia catalana i al punt de les nou del mati, per exemple, vies de gran circulació com la B-23, C-58, A-2, AP-7, C-32, C-16 i C-31 presenten evidents retencions.

En aquest sentit, l’AP-7 presenta un total de 7 quilòmetres de retencions entre els punts quilomètrics 155 i 162, a l’altura del Papiol i en direcció Martorell. Aquesta afectació, d’altra banda, també bloqueja l’enllaç amb la via A-2, en sentit Barcelona. L’A-2, precisament, també està bloquejada —amb més de 3 quilòmetres de cues— a Pallejà.

La B-10 també compta amb retencions al Nus del Llobregat i al Nus de la Trinitat, mentre que la B-23 presenta fins a 12 quilòmetres de cues a l’alçada de Sant Joan Despí. Finalment, la C-32 compta amb un total de 5 quilòmetres de cues a l'altura de Sant Boi de Llobregat. 

Un camió avariat a la B-30

És, fins ara, l'únic accident, més enllà dels problemes de circulació per les retencions. La B-30, doncs, presenta un carril tallat, a l'altura de Sant Cugat del Vallès en sentit Tarragona, per un camió que ha quedat travessat a la carretera i les retencions són de més de quatre quilòmetres


Comentaris

envia el comentari