Problemes en 11 carreteres catalanes coincidint amb la tornada a l'escola

L'AP-7, la C-32 i l'A-2 presenten grans problemes de circulació per la tornada a l'escola

Retencions a les vies de Barcelona després de l'atemptat
Retencions a les vies de Barcelona per la tornada a l'escola   | CatalunyaDiari.cat

La tornada a l'escola genera, a primera hora d'aquest dimecres, nombrosos problemes a les carreteres de Catalunya. Fins a 11 vies —entre les quals hi trobem l'AP-7, la C-32 i l'A-2, registren punts amb més de 5 quilòmetres de cues. Quelcom que, així mateix, es deu a la tornada avui a l'escola d'un milió i mig d'alumnes. 

La majoria de problemes, d'altra banda, es registren a l'àrea metropolitana de Barcelona o voltants. L'AP-7, per exemple, compta amb cinc quilòmetres de retencions als punts de Barberà del Vallès o al Papiol; l'A-2 presenta unes retencions idèntiques a Pallejà, així com 1 quiilòmetre de circulació afectada dins la demarcació de Sant Joan Despí; mentre que la C-32 presenta a hores d'ara més de tres quilòmetres de cues a Esplugues de Llobregat i més de dos a la Ronda de Dalt

L'AP-7, centre d'afectacions 

A les 7 del matí d'aquest dimecres, 12 de setembre, les retencions s'han concentrat a l'AP-7, sobretot en trams de Barcelona. Així a Barberà del Vallès, on a hores d'ara hi ha 5 quilòmetres de retencions o al Papiol en sentit Tarragona, amb també cinc quilòmetres, les afectacions estan sent d'allò més cridaneres en aquesta important carretera catalana. 

A Mollet, en sentit Girona, l'afectació viaria genera un carril tallat i un quilòmetre de retencions. 

La C-32 també presenta problemes

I aquests, s'erigeixen, bàsicament a Esplugues de Llobregat, amb més de 3 quilòmetres de retencions, i a la Ronda de Dalt, amb un total de dos. Cal esmentar, però, que les cues en aquesta via van a la baixa, ja que és l'autopista que menys afectació presenta de Catalunya. 

L'A-2 compta amb dos quilòmetres de retencions a l'àrea de Barcelona

Un dels punts més delicats a causa del volum de vehicles que circulen per la ciutat, és, sens dubte, la capital catalana. Així les coses, l'A-2 de Barcelona registra a hores d'ara un total de dos quilòmetres de retencions entre els quilòmetres 608 i 609. El primer d'ells té lloc a l'enllaç que connecta la Ciutat Comtal amb la B-20 i la C-32, al seu pas pel municipi de Sant Joan Despí.

L'altre, que també afecta aquesta població del Baix Llobregat, es localitza a l'enllaç de Barcelona amb la C-245, i afecta des del quilòmetre 606,50 fins al 607,50.


Comentaris

envia el comentari