ÚLTIMA HORA

‼ Nissan comunica finalment la intenció de tancar la planta de Barcelona

URGENT

🔴 Salut confirma que no demanarà que Lleida passi a la fase 2

Una dona denuncia una agressió per dur el llaç groc a Barcelona

Una usuària de Twitter ha fet públic el reclam mitjançant una publicació
Imatge de la dona agredida a Barcelona
Imatge de la dona agredida a Barcelona | @teresa_artigas

Una dona ha denunciat haver patit una agressió quan es disposava a sortir dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a l'estació de Gràcia. Segons ha assegurat l'afectada, mitjançant el seu compte de Twitter, l'atac ha estat provocat per portar el llaç groc en reclam de la llibertat dels polítics catalans.

 

«Agredida fa 10 minuts a la sortida dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Gràcia per dur el llaç groc», indica la usuària @teresa_artigas des del seu compte de la xarxa social. «Màxima impotència i estat de xoc», afegeix al comentari.

 

Els FGC prenen mesures

La publicació realitzada durant la nit d'aquest dimecres, 11 de juliol, a les 21.40 hores, va rebre un gran impacte a Twitter. 12 hores després del comentari, l'article compta amb més de 6.400 'retuits' i 2.500 'agradaments', motiu pel qual la seva difusió ha estat màxima.

 

De fet, els mateixos responsables dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han contestat el missatge assegurant que «ja hem comunicat a la Teresa» les mesures que prendran que solucionar la situació. «Hem començat a revisar les imatges. Gràcies», cita el text.

 

Agredida per portar el llaç groc

La usuària @teresa_artigas ha acompanyat el missatge d'una fotografia on es veu la seva espatlla per mostrar el resultat de l'agressió. La imatge, que mostra la clavícula esquerra, deixat evident la zona adolorida, que es troba notablement més enrogida que la resta del cos.

 

La mateixa responsable del compte de Twitter ha donat seguiment als missatges compartits, concretant que l'agressió «ha estat fora dels FGC». De la mateixa manera, ha assegurat que s'ha apropat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per denunciar la situació.

 

De fet, ha detallat que els agents policials «estan revisant les càmeres», afegint que vora del lloc de l'incident es troba un restaurant japonès i una oficina de La Caixa, les càmeres de les quals enregistraven les zones properes on ha succeït l'agressió denunciada.

 

Cal recordar que no és la primera vegada que les insígnies de color groc provoquen situacions conflictives. Setmanes enrere, cinc persones van resultar ferides a conseqüència d'un enfrontament entre independentistes i no independentistes a la platja de Canet de Mar, quan un CDR es disposava a reclamar la llibertat dels polítics empresonats.Comentaris

envia el comentari