La professora trobada al canal de Seròs hauria mort ofegada

Els investigadors contemplen la hipòtesi que tirés marxa enrere amb el turisme

Un mosso caminant pel voral del canal de Seròs i la unitat subaquàtica dins el canal
Un mosso caminant pel voral del canal de Seròs i la unitat subaquàtica dins el canal | ACN

La professora de l'institut Manuel de Montsuar de Lleida trobada morta dins del seu cotxe el passat diumenge al canal de Seròs va morir, segons les primeres informacions forenses, per ofegament. Així ho ha manifestat aquest dimarts el diari Segre qui, a més a més, explica que els investigadors contemplen la possibilitat que la dona hauria pogut caure a l'aigua en intentar fer marxar enrere o en una maniobra amb poca visibilitat per intentar sortir del camí. 

Tal com es desprèn de les imatges que s'han difós per les xarxes en relació a l'altura del canal on va ser trobat el cotxe amb el cos de la Núria a dins, aquest tram estaria sense protecció. En aquest sentit, han estat diversos alcaldes de la demarcació els que han demanat a Endesa, empresa propietària del canal, que es fiquin tanques en tot el seu curs per tal d'evitar altres desgràcies com la d'aquest cap de setmana. Els familiars i amics de la Núria podran donar-li el seu últim adéu en l'enterrament que tindrà lloc aquesta tarda a les 17.00 hores a les Borges Blanques, ciutat on vivia des de feia anys amb el seu home i els seus dos fills.

El seu institut la recorda

La comunitat educativa de l'institut Manuel de Montsuar de Lleida va acomiadar dilluns a la Núria Borràs, la dona trobada diumenge a la tarda dins el seu cotxe al canal de Seròs de Lleida. Cal recordar que la Núria, que va desaparèixer la matinada de dissabte mentre tornava cap a casa després d'haver sopat amb companyes de feina, era professora d'aquest centre d'educació secundària lleidatà. Tanmateix, també col·laborava en mitjans de comunicació de la ciutat.

Tal com es poden veure a les imatges que es van publicar a les xarxes socials des del mateix institut, els alumnes van poder fer el seu particular homenatge a la Núria amb l'encesa de desenes d'espelmes que simbolitzen el seu record. Per la seva banda, alguns professors i ja excompanys de la Núria, van pujar a l'escenari per a llegir unes paraules de condol.

  • També et pot interessar: Torna pel seu propi peu el menor de la Seu fugat d'un centre de Berga

Comentaris

envia el comentari