Imatge de veïns de Camarles després de la tragèdia amb tres menors morts.

Profund dolor Camarles per la mort dels tres menors: «És dur de pair, inexplicable»

«És el succés més greu de la història del poble, és dur de pair»

És la notícia que mai hauriem volgut explicar. El dolor a Camarles és inexplicable. Tothom es coneix, tothom es saluda. De poc més de 3000 habitants, el poble del Baix Ebre viu les hores més dures de la seva història. Tres menors d'edat van morir diumenge passat quan anaven a veure un partit de futbol. Des d'aleshores, el poble es manté en silenci i fent mans i mànigues per a intentar pair la tragèdia. 

En un ple extraordinari urgent, celebrat ahir dilluns, el consistori ha decretat set dies de dol i ha anul·lat tota l'activitat municipal arran del sinistre. «És el succés més greu de la història d'aquesta població, és dur de pair», va expressar l'alcalde Ramon Brull.

Els joves van morir per causes que encara es desconeixen després que el vehicle caigués per un barranc i s'incendiés. El conductor del turisme, l'únic major d'edat, va ser traslladat en estat crític a l'Hospital Vall d'Hebron.

«Vam intentar consolar-los, van ser moments durs»

L'alcalde, així mateix, va detallar que la policia local els va alertar del sinistre i que es va desplaçar fins al lloc dels fets, on hi havia altres joves que també es dirigien cap a veure el partit de futbol de l'equip de la població contra Pinell de Brai, com els adolescents que van perdre la vida en l'accident. «Vam intentar consolar-los, van ser moments molt durs i complicats», va dir.

Brull també ha afirmat que el conductor del vehicle, que es troba hospitalitzat a la Vall d'Hebron, s'ha despertat aquest matí, fet que, sosté, és un «bon símptoma». «Desgraciadament, està ferit greu, esperem que tingui una recuperació, no es descarta res», va explicar. El noi, a hores d'ara, continua ingressat i des de la Vall d'Hebron expliquen que està evolucionant. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«La preocupació és màxima, el dolor que tenim a la població és difícil d'explicar», va sentenciar l'alcalde Ramon Brull. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!