ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Una testimoni va aportar dos àudios a la policia que podrien donar un gir radical al 'cas Arandina’

La dona ha explicat a 'El Programa de Ana Rosa' que la víctima té «una versió totalment diferent»

 

El cas de la violació de l'Arandina continua a l'ordre del dia. Aquest dimecres, 20 de desembre, ‘El programa de Ana Rosa’ de Telecinco ha entrevistat a una testimoni que ha donat una versió força sorprenent del cas. Així mateix, les paraules d'aquesta podrien ser determinants en el judici als tres futbolistes de l'Arandina, detinguts per una presumpta agressió sexual a una menor de 15 anys.

 

La dona ha presentat una sèrie d'àudios —concretament dos— que podrien donar un gir total al cas. D'altra banda, la dona en qüestió ha relatat també com va aconseguir els missatges de veu de WhatsApp de la denunciant. La testimoni explica que el contingut de les notes de veu no coincideix amb la versió de la jove

Els tres futbolistes de la Arandina detinguts per suposats abusos sexuals a una menor de 15 anys | Cedida

 

Els futbolistes implicats s'enfronten a dotze anys de presó per delicte sexual a una menor i segueixen a la presó sense fiança. A més, durant la declaració davant el jutge, la mare de la menor presumptament violada va dir que la seva filla va estar en xoc quatre dies i que li va confessar: «Vaig preferir sotmetre'm per evitar mals majors».

 

En els propers dies declararà la persona la qual ha lliurat els àudios a la jutge. «No em quadraven les coses i per això vaig decidir presentar els àudios», ha explicat.

 

En una entrevista a ‘El programa de Ana Rosa’, la testimòni diu que la suposada víctima va enviar els àudios a un grup de WhatsApp i que, segons ella, relatava «una versió totalment diferent de la que he vist als mitjans de comunicació». A més, afegeix que durant els àudios, la víctima «no esmenta cap tipus d'agressió».

Els àudios podrien aportar noves pistes al jutge | Cedida

 

Com va aconseguir els àudios?

«En saber quin era l'entorn d'aquesta noia... Em vaig posar en contacte amb les seves amigues. Una d'elles, de fet, em va dir que tenia una sèrie d'àudios i que me'ls podia enviar», ha dit.

 

Així mateix, la jove ha prosseguit: «Tinc captures de pantalla de com la noia lliurava les notes de veu. El grup al qual va enviar-les, el compartien la víctima i dues amigues més».