Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ala d'un avió volant

Tota la veritat sobre els 2 'projectils' que ahir van sobrevolar Barcelona i el Prat

L'objecte més gran desprenia fum negre, com en un incendi

Dos projectils en flames, no identificats, sobrevolant el Prat de Llobregat, el 14 de gener del 2020
Dos projectils en flames, no identificats, sobrevolant el Prat de Llobregat | Twitter (@elsenyorocell)

Ovnis sobrevolant el Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Entenent «ovni» com la seva definició literal, és a dir, «objecte volador no identificat». En les darreres hores s’han fet virals a les xarxes unes fotografies compartides per Jaume Bartra on es poden veure  dos «projectils en flames» sobrevolant la zona al voltant de les sis de la tarda  d’aquest dimarts, que no tindrien cap relació amb l’explosió química de Tarragona, encara que diversos internautes ho vulguin relacionar.

Possible accident aeri

Bartra ha decidit aquest dimecres crear-se un perfil a Twitter després de tota l’expectació creada per compartir les imatges i explicar què va veure aquest 14 de gener. «He vist un OVNI damunt del Delta del Llobregat. En cap moment parlo d'alienígenes, sinó que em prenc les sigles al peu de la lletra, ja que fins ara desconec l'origen de l'objecte en qüestió».

D’aquesta manera ha explicat que des de casa seva va veure dues línies d’avió «que progressaven totalment paral·leles», sorprenent-se perquè la més gran «desprenia un fum negre, tal com esperaríem trobar en un incendi» i tots dos objectes seguien la mateixa direcció,  desplaçant-se «a favor de la gravetat». En aquest moment, Bartra ha pensat que «estava presenciant un accident aeri».

Finalment, Bartra ha especificat que  el que més l’ha sorprès ha estat «la perfecta equidistància dels dos objectes» i que els va estar veient durant aproximadament quinze minuts, fins que van desaparèixer en direcció sud cap al Garraf. A les xarxes han corregut diferents teories, tot i que el meteoròleg de TV3 Tomàs Molina ha explicat que serien dos avions volant a diferents alçades i que el sol del capvespre faria que es veiés de color vermell fosc. Tanmateix, Bartra ha assegurat que no era d’aquest color, sinó que «era el color fosc d’un incendi». Ara per ara es desconeixen més detalls sobre què podrien ser.

També et pot interessar...

  • Impactants imatges de la zona de l'explosió química de la Canonja a vista de dron
  • L'òxid d'etilè, la substància química que ha cremat en l'explosió de Tarragona
  • Troben mort el desaparegut per l'explosió química de la Canonja