El propietari d’un gos assassinat a Vilajuïga demana ajuda trobar-ne l’autor

El cadàver de l’animal va aparèixer en mig del carrer amb tres punyalades

Imatge d'un dels cartells penjats pel propietari del gos
Imatge d'un dels cartells penjats pel propietari del gos | Twitter

El propietari d'un gos ha demanat ajuda per trobar la persona o les persones que haurien matat l'animal. «Divendres a les dotze de la nit ens van matar l'Aris a Vilajuïga. Va aparèixer apunyalat brutalment al carrer Màrtirs. Si algú va veure alguna cosa o sap qui pot haver estat que ens truqui», expliquen en uns cartells que han penjat pel municipi i pels pobles del voltant.

Tres punyalades mortals

Segons ha explicat el propietari a 'Diari de Girona', el gos, un mestís de mida mitjana i caràcter afable, sempre l'acompanyava a tots els llocs. El passat divendres cap a les vuit del vespre, l'home es va dirigir a un local del carrer Màrtirs de Vilajuïga per assajar amb un grup de música. Perquè no molestés, va deixar l'Aris al pati del darrere, però el gos sembla que s'hauria escapat.

  

  

Quan va sortir del local cap a mitjanit, va trobar el cos de l'animal sense vida a uns 80 metres de la porta. Tenia una punyalada al cor i dues als pulmons. Ràpidament va alertar els Mossos d'Esquadra que algú havia matat al seu gos i va posar una denúncia. A més, ha omplert els carrers de cartells demanant ajuda per intentar trobar el culpable. El propietari creu que volia matar-lo perquè les ferides les va fer a òrgans vitals.

Abandonen 25 cadells al Pla de l'Estany

En tan sols una setmana, la Protectora d'Animals del Pla de l'Estany (APAPE) ha recollit 25 cadells de gos abandonats en diferents pobles de la comarca. En concret, nou dels animals tenien un mes i mig de vida i se'ls va trobar a Esponellà, nou més, que amb prou feines tenien una setmana, estaven dins d'una bossa d'escombraries en un contenidor de Cornellà de Terri. Pocs dies després es van trobar set cadells més abandonats en una masia de Vilademuls.

Es tracta d’una dada molt preocupant, ja que des de la protectora alerten que en només cinc mesos han recollit més gossos acabats de néixer que en tot el 2017. Enguany ja en porten 34, pels 32 que se’n van haver de recollir l’any passat.


Comentaris

envia el comentari