CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una víctima mortal en un xoc frontal a l'N-340 a Altafulla

La protesta d'un centenar d’antifeixistes obliga a suspendre un acte de Societat Civil Catalana a la UB

Societat Civil Catalana es va veure forçada a suspendre l'acte per la irrupció d'un grup que clamava: «Fora els feixistes de la Universitat!»
Imatge dels manifestants ahir a l'acte de Societat Civil Catalana | CatalunyaDiari.cat

 

Màxima tensió ahir a la Universitat de Barcelona. Un centenar de joves va irrompre a l’edifici històric de Barcelona per protestar en contra de la celebració d’un acte de la plataforma espanyolista Societat Civil Catalana. Entonant el càntic «fora els feixistes de la Universitat», el grup antifeixista va provocar que l’acte s’acabés suspenent.

 

Cap a les sis de la tarda d’ahir dijous, 7 de juny, entitats com la Coordinadora Obrera Sindical, Arran o la secció sindical de la UB van optar per instal·lar-se a la porta de l’Aula Magna, on s’havia de dur a terme l’acte de l’entitat en homenatge a Cervantes. En considerar que la Universitat no hauria de permetre la celebració d’aquesta mena d’esdeveniments, aquests van intentar interrompre l’acte i, fins i tot, es van viure moments de tensió protagonitzats per algunes empentes.

L’acte de Societat Civil Catalana, suspès

La pressió dels grups sindicals, finalment, va fer que els organitzadors de l’esdeveniment pensessin en dur a terme la xerrada a porta tancada. Tot i això, minuts després aquest es va suspendre i Societat Civil Catalana va assegurar que havien hagut de tancar la celebració per culpa d’un grup «d’intolerants».

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.