La psicòloga a qui va acudir la menor presumptament agredida per tres futbolistes de l'Arandina corrobora la versió de la noia

«Em van despullar tot i que vaig tractar d'impedir-ho», és la versió que sempre ha donat la menor
Els 3 futbolistes de l'Arandina detinguts per presumptes abusos sexuals a una menor de 15 anys | Cedida

 

La psicòloga a qui va acudir la menor de quinze anys suposadament agredida sexualment per tres futbolistes de l'Arandina ha confirmat que la declaració feta per la nena davant la justícia és la mateixa que la que li va explicar a ella.

  

Segons informacions oficials, la nena va explicar els mateixos fets a tres amigues i a la psicòloga, en moments diferents, però amb dades molt coincidents, la qual cosa pot donar major credibilitat a la versió de la menor del succeït aquell dia.

 

Tant la psicòloga com les tres menors amigues de la jove han acudit aquest matí al Palau de Justícia de la capital ribereña, allí han passat gran part del matí atestant, segons publica ‘El Español’.
 

«Hem practicat una sèrie de proves i de les mateixes entenem que queda ratificada la versió que consta en la denúncia i la declaració que ha fet la menor», és el que afirma Luis Antonio Calvo, representant de l'acusació popular.
 

Destaca que és important que quatre persones diferents coneguin els fets i coincideixin tant en les seves versions, ja que van ser explicades per la menor suposadament agredida en moments diferents. 
 

A més fa uns dies la mare de la menor també va acudir al jutjat d'Instrucció i va ratificar la versió de la seva filla.

 

La mare de la menor suposadament agredida per tres jugadors de l'Arandina. | Cedida

Els tres joves demanen llibertat provisional

Segons han explicat els lletrats, la instrucció encara durarà unes jornades més, i en aquests moment posen la prioritat en el recurs presentat per la defensa dels acusats per demanar la seva llibertat provisional, comunicada i sense fiança.
 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Des del passat tretze de desembre l'advocat dels acusats, Rafael Uriarte, ha tractat d'aconseguir aquesta llibertat provisional, ara la sol·licita argumentant que «els motius que van donar lloc a l'ordre d'empresonament han desaparegut. Els nois ja no viuen a Aranda, no hi ha cap perill de proximitat ni cap prova que destruir i seria de considerar que anessin al carrer aquest nadal».