Es fa pública la primera imatge del pàrquing de Viladecans on ahir un home va ser assassinat amb un cotxe bomba

Els Mossos d'Esquadra investiguen la possible relació de l'assassinat amb el crim organitzat
Així ha quedat el pàrquing de Viladecans on va explotar un cotxe bomba | Cedida

 

El matí d'aquest divendres s'ha fet pública la primera imatge del pàrquing de Viladecans on ahir va explotar un cotxe bomba, que va acabar amb la vida d'un empresari. Tal com es pot veure a la fotografia, el vehicle ha quedat completament destrossat, i resulta difícil fins i tot reconèixer algunes de les seves parts. Al voltant, la força de l'explosió i el fum ha deixat una grossa capa de cendra, que afecta part de l'edifici i ha cremat altres dos vehicles que estaven aparcats al costat. 

Possible vinculació amb el crim organitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen en aquests moments la mort de l'home, que podria estar relacionat amb el crim organitzat. En concret, la policia creu que el seu assassinat té a veure amb un atac amb artefactes explosius contra el prostíbul Paradise de la Jonquera l'any 2012. En aquell cas, cinc homes encaputxats van aturar-se davant del local, el més gran d'Europa, i van amenaçar el porter de fer explotar també una bomba. 

 

I és que en la guerra pel control de la prostitució francesa les coses s'arreglen així. L'atac d'ahir a Viladecans és el tercer atac amb explosius des de l'any 2012, però això sí, és la primera vegada que deixa un mort. Dijous els Bombers de la Generalitat van trobar el cos de la víctima a l'interior del pàrquing, però la seva identificació s'ha de fer a l'Institut de Medicina Legal per l'estat en què ha quedat. 

Comentaris