Publiquen una nova entrega a 'The National' de l'enquesta prohibida sobre les eleccions del 21-D

Aquest no és el primer cop que un mitjà de comunicació internacional desobeix la prohibició de publicar noves enquestes sobre els comicis

Imatge dels resultats de les eleccions del 21-D segons 'The National'
Imatge dels resultats de les eleccions del 21-D segons 'The National' | The National

Des del passat dissabte, les enquestes sobre la cita electoral del 21 de desembre estan prohibides. Tot i això, no para de sorgir noves informacions sobre el 21-D i els possibles resultats. En aquest sentit, el diari escocès 'The National' ha publicat la tercera entrega de l'evolució dels votants i quins seran els resultats dels comicis que se celebraran aquest dijous.

  

El diari d'Anglaterra ha ensenyat en forma de 'tracking' l'evolució actualitzada al diari 'El Nacional'. Per entendre les enquestes que s'han ensenyat des del mitjà escocès cal tenir en compte que l'escenari és molt similar a la seva segona entrega, feta ahir. En aquesta es dona la victòria a la formació ERC, encapçalada per Oriol Junqueras (el candidat que ha fet una entrevista des de la presó madrilenya d'Estremera).

Opinions dividides

Aquest escenari que fa guanyar a les formacions independentistes també és molt similar al que pronostica 'El periòdic d'Andorra', on també guanya ERC. Tot i això, la victòria deixa clarament partit per la meitat a un parlament on les negociacions per poder pactar són molt difícil. D'altra banda, també cal destacar que la segona força més votada seria la formació de Ciutadans, encapçalada per Inés Arrimadas.

Només quatre dies 

Només falten quatre dies per una de les cites més important dels comicis. En aquest sentit moltes són les publicacions que han pronosticat una victòria dels republicans. Tot això, l'enquesta publicada pel Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) ha creat polèmica, ja que segons les seves dades la guanyadora de les eleccions d'aquest 21 de desembre en realitat seria Inés Arrimades i la seva formació taronja. Per la seva banda, una de les diputades postulants també ha creat un cert debat en les darreres hores per una publicació que feia sobre les seves opinions envers Rodrigo Lanza, el presumpte assassí de Víctor Laínez.   


Comentaris

envia el comentari