Una quarantena de nens i deu monitors, aïllats per la neu en una casa de colònies a Saldes

No han pogut tornar a casa
L'autobús va quedar atrapat pel temporal
L'autobús va quedar atrapat pel temporal | Mossos d'Esquadra

Una quarantena de nens i deu monitors no han pogut tornar a casa pel fort temporal de neu i han estat aïllats durant la nit d'aquest diumenge en una casa de colònies a Saldes, al Berguedà. L'autobús en què viatjaven va quedar atrapat, motiu pel qual no van poder marxar, com tenien previst fer ahir a la tarda. 

 

Els nens i nenes, per tant, han hagut de passar la nit a la casa de colònies a la que es trobaven els dies anteriors i ara els serveis d'emergències treballen per poder treure'ls de la zona. Segons els Mossos d'Esquadra, han estat activades diverses patrulles del cos de seguretat, així com efectius del SEM i els Bombers que ja es troben treballant en la situació.

 

Finalment, però, serà durant demà dimarts que es procedirà a l'evacuació dels menors i dels monitors que els acompanyen.

 

Fort temporal de neu a Catalunya

Aquesta és una més de les incidències que s'estan patint durant el dia d'avui i aquest passat cap de setmana a causa de la neu. Moltes zones de Catalunya han quedat cobertes completament per la neu, de fet fins i tot s'han hagut de tallar carreteres i s'ha donat l'avís que a moltes altres no es pot passar sense cadenes als cotxes.

 

Precisament per aquesta situació aquest matí moltes rutes de transport escolar havien estat suspeses o bé per excés de neu a les carreteres o per situacions provocades pel temporal, sobretot, a zones del nord de Catalunya, com ha estat el cas precisament de Berguedà.Comentaris

envia el comentari