IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un quart jugador de l'Arandina, present el dia de la suposada violació, nega el relat dels fets de la víctima

El jove assegura que el que es va viure al pis aquell dia no té res a veure amb el que explica la menor

Jugadores de la Arandina detenidos por presunta agresión sexual a una menor de 15 años
Jugadors de l'Arandina detinguts per presumpta agressió sexual a una menor de 15 anys| cedida

Tres jugadors de l'Arandina van ser detinguts fa uns mesos per la presumpta violació d'una menor de 15 anys. Ara un quart jugador de l'equip ha volgut parlar en favor dels seus companys negant que aquell dia es produís una agressió sexual a la noia, com afirma la suposada víctima. Segons informació de 'El Programa d'Ana Rosa', el noi no havia parlat del tema fins ara perquè no pensava que els fets dels quals es parlaven es produïssin el dia en què ell estava també present en el pis.

D'aquesta forma, i després de saber que ell es trobava també amb ells, el futbolista ha afirmat que aquell dia va ser tot molt normal, motiu pel qual mai havia pensat que la noia parlés d'aquells moments quan es referia a la violació. «Me la presenten i ens fem dos petons i jo m'assec al sofà i ja està», explica el jove, segons ella això és part del que va passar.

El jugador ha explicat que ell dorm al pis, on suposadament van passar els fets, els dies que tenien partit, d'aquesta forma evitava haver d'anar fins a Valladolid, que és on realment viu.

Una versió totalment diferent

El noi ha afirmat haver estat al pis en tot moment, explica que només va marxar de la sala d'estar uns moments, quan va anar a una de les habitacions per canviar-se de roba. «Hi ha un moment en el qual m'aixeco i vaig a l'habitació de Lucho per canviar-me allí perquè havíem quedat per anar a prendre unes cerveses».

Assegura que van ser únicament uns quinze minuts com a molt i que un cop va tornar a la sala no semblava que allà hi hagués passat res estrany: «La noia havia marxat i vaig trobar al Viti estirat al sofà i al Lucho al de la dreta».

Aquella nit es van tornar a trobar

Una de les confessions també importants del jove és que un cop van marxar del pis, van tornar a trobar-se amb la menor, de forma casual. Es trobaven tots a un bar amb una amiga, va ser llavors que van veure passar la noia. Explica que un dels seus companys va saludar-la i que amb total normalitat ella va tornar la salutació.

A més a més confessa que de l'edat de la noia ni se'n va adonar perquè els seus companys van habitualment amb noies d'entre disset i dinou anys, així que va pensar que ella tindria també una edat semblant.


Comentaris

envia el comentari