Cuatro cancel·la 'Singles XD', el programa presentat per Núria Roca

La presentadora passa per una mala ratxa després del seu acomiadament de TV3 i el seu fracàs amb 'Singles XD'

Núria Roca en 'Singles XD'
Núria Roca a 'Singles XD' | Cuatro

Núria Roca no acaba de veure la llum al final del túnel, després de ser acomiadada de TV3 fa només mesos, ara Cuatro ha cancel·lat ‘Singles XD’, el programa del que n'era presentadora des de feia menys de tres setmanes.

  

  

Mediaset ha decidit retirar el programa de cites que es podia veure cada tarda, de fet aquest divendres s'ha produït la seva última emissió. El programa no va aconseguir l'èxit esperat i l'audiència no li ha donat el suport necessari per mantenir-ho a la graella.

Després dels mals moments que va passar amb el seu acomiadament de TV3, sembla que aquesta vegada Núria Roca s'ha pres millor la cancel·lació del seu programa. Així ho ha demostrat a les seves xarxes socials, on ha publicat un missatge de comiat. «Doncs sí, ha estat un sospir... però dels bons, dels que et reconforten, dels que t'obren els pulmons i t'omplen d'aire fresc, dels que t'alleugen i després et deixen respirar millor», escrivia. I és que sembla que aquesta vegada simplement es cancel·la el seu programa, però la cadena seguirà comptant amb la presentadora per a futurs programes o projectes.

Les males dades de ‘Singles XD’

El programa, emès a la franja de tarda de Cuatro, no ha arribat a aconseguir mai més d'un 3% de quota. Dimecres passat va tocar fons aconseguint un escàs 0,8%, segons publicava ‘Vertele’.

Així doncs, la cadena no fa més que acumular fracassos en aquest horari. Han intentat aguantar el format ‘Haz-te un selfie’ malgrat les males dades d'audiència. De la mateixa forma que està passant amb ‘Dani & Flo’, cap dels programes aconsegueix l'audiència esperada.


Comentaris

envia el comentari