Quatre denúncies per agressió sexual, una a una menor, durant la nit de Sant Joan

Més de 300 persones han rebut assistència mèdica

El temps per la revetlla de Sant Joan serà molt plàcid
El temps per la revetlla de Sant Joan serà molt plàcid | Arxiu

La nit de Sant Joan es va veure entelada per quatre denúncies per diferents agressions sexuals. Segons ha informat el conseller d'Interior, Miquel Buch, els Mossos d'Esquadra han rebut un total de quatre denúncies d'aquest tipus durant la passada matinada.

Aquestes, tres de les quals s'han produït a Barcelona —a Sants (temptativa), l'Eixample i Ciutat Vella— i una a Girona —a Palamós, concretament—, ja estan sent investigades pel cos policial català i una de les víctimes seria una menor d'edat, segons ha comentat el mateix conseller. 

Valoració positiva de les denúncies per poder erradicar el problema 

El mateix conseller d'Interior ha comentat, després d'informar sobre la investigació d'aquests abusos, que les denúncies interposades són positives per a poder erradicar un problema que «ja n'hi ha hagut en alguna altra festa»

El mateix Buch, d'altra banda, ha reclamat també posar mesures correctores en contra d'aquestes accions «perquè les agressions sexuals deixin de formar part del dia a dia a la nostra societat».

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

Un total de 67 arrestos durant la nit de Sant Joan 

És una de les dades que més ha cridat l'atenció de la revetlla de Sant Joan. I és que els Mossos d'Esquadra, segons ha comunicat el mateix Buch, han procedit amb la detenció de fins a 67 persones, tot i que no hi ha hagut cap homicidi, ni gran baralla
 

La crema de contenidors, però, ha estat un dels incidents més recurrents. En aquest sentit, doncs, hi ha hagut un total de 80 contenidors cremats a Barcelona i 132 al Baix Llobregat. 

Més de 300 persones reben assistència mèdica

Segons ha informat aquesta tarda la Generalitat, un total de 320 persones han rebut assistència mèdica durant la revetlla de Sant Joan a Catalunya. Entre aquestes, de fet, hi trobem 19 persones que han patit cremades greus, un total de 74 traumatismes o amputacions, mentre que també s'han produït un total de 64 lesions oculars

Els Bombers, finalment, han atès 862 avisos, la majoria per incendis de poca importància.
 


Comentaris

envia el comentari