Quatre detinguts en una baralla entre dos grups per tràfic de drogues a Banyoles

Els enfrontaments van resultar amb un home ferit al cap

Els Mossos han comprovat que la dona morta presentava signes de violència
Els Mossos han comprovat que la dona morta presentava signes de violència | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes implicats en una baralla que va tenir lloc el passat dimarts al barri de la Farga de Banyoles, al Pla de l'Estany, i que va resultar amb un ferit, al qual van haver de fer punts de sutura al cap. Els detinguts, de nacionalitat magrebina i de 27, 29, 31 i 45 anys, són veïns de la ciutat. La policia els acusa d'un delicte de danys.

Segons la investigació, tot apunta que l'enfrontament es va donar arran d'afers de tràfic de drogues, una pràctica comunica al barri citat. Els Mossos van portar a terme un operatiu aquest mes passat que va desmantellar una organització criminal dedicada al narcotràfic, amb epicentre justament en aquesta zona de Banyoles. Des d'aquí es controlaven diferents punts de distribució de droga per tot Girona.

  

enfrontaments entre dos grups, presumptament amb l'ús d'armes blanques i objectes contundentsun home va resultar lesionat i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Gironaagressió a tres persones, una dona i dos homes

Després d'una acurada investigació i gràcies a les descripcions facilitades per testimonis i les mateixes víctimes, els policies van poder arrestar els presumptes culpables. Durant la detenció, els van comissar un martell, una pota de cabra i una clau anglesa.

La banda que robava mòbils d'alta gamma a Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut nou homes, d'entre 20 i 46 anys, per robar més de 180 mòbils d'una empresa de paqueteria de Celrà, a Girona. Els fets es remunten a l'octubre de l'any passat, quan els responsables de l'empresa van començar a detectar que hi havia paquets que no arribaven als seus destinataris. En tots els casos es tractava de productes de petit volum i la mercaderia sempre eren terminals de telefonia d'alta gamma.

Quan la policia va iniciar la investigació va comprovar que els paquets sempre desapareixien quan treballaven els mateixos repartidors i encarregats. Fins al març, van detectar uns 188 paquets desapareguts, amb un valor aproximat de 100.000 euros. Els agents també van seguir el rastre dels paquets i van constatar que alguns terminals eren venuts a particulars i altres s'havien venut a una botiga de telefonia mòbil de compravenda i reparació que s’encarregava de vendre’ls de nou.


Comentaris

envia el comentari