rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Quatre detinguts per una baralla de matinada a la plaça Reial de Barcelona

La Guàrdia Urbana ha aturat l'enfrontament amb l'ús de defenses | Els veïns es queixen que les baralles són el pa de cada dia d'aquesta zona de la ciutat

 

Dos quarts de set de la matinada d'aquest dimarts, 3 de juliol. Comença a sortir el sol i uns crits han torbat la tampoc massa tranquil·la plaça Reial de Barcelona. Una baralla entre diverses persones, cops de puny, puntades de peu i crits. Unes quatre persones han iniciat una baralla per motius que encara es desconeixen i que ha acabat quan una desena d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han arribat al lloc dels fets. Els agents, que s'han desplaçat des de la comissaria que tenen a pocs metres, han hagut de fer servir les seves defenses per separar a les persones que estaven participant de la baralla.

 

Després d'aturar l'enfrontament, els agents han detingut a quatre persones, tal com ha pogut saber CatalunyaDiari.cat. Tot són homes, de nacionalitat estrangera i d'entre 30 i 40 anys. L'Ajuntament de Barcelona no ha facilitat més informació sobre els detinguts. La policia els hi imputa un presumpte delicte de lesions. Els homes seran posats a disposició del jutge aquest dimecres, 4 de juliol. El Servei d'Emergències Mèdiques ha desplaçat dues ambulàncies fins al lloc dels fets tot i que tots els ferits que han estat atesos ho han estat de caràcter lleu i donats d'alta allà mateix.

Baralles al Raval i el Gòtic, fets habituals

Segons han explicat diversos testimonis, les baralles en aquesta zona de la Rambla, amb alguns locals d'oci nocturn que són imants pels turistes que visiten la ciutat, són habituals entrada la matinada. El barri, pres pels turistes, s'ha convertit en una zona fora de control on creuen que poden fer el que vulguin: pixar al carrer, cridar o protagonitzar baralles com aquesta que un lector de CatalunyaDiari.cat ha pogut enregistrar, expliquen alguns dels veïns de la zona.

 

Les tres plagues de Ciutat Vella

Els quatre barris del districte de Ciutat Vella, entre ells el Gòtic, on pertany la plaça Reial, s'han vist afectats per tres problemes greus els darrers temps i que no ajuden a pacificar el barri: els narcopisos, els carteristes i el top manta.