Quatre detinguts per un atracament violent en un bar de Riudarenes

Els lladres van disparar a les màquines escurabutxaques per endur-se els diners

Dos homes van protagonitzar un robatori violent al bar Alexandra de la urbanització Can Fornaca de Riudarenes, a la comarca de la Selva. Els individus van amenaçar de mort els treballadors i clients del bar després de no trobar el propietari del local, que era el seu objectiu. La seva reacció va ser colpejar el mobiliari i també van disparar dos trets a les màquines escurabutxaques per endur-se els diners, segons ha informat el 'Diari de Girona'.

  

  

L'acció dels dos delinqüents no va acabar al bar, sinó que va continuar amb una persecució policial que va finalitzar amb la detenció de quatre persones. Els lladres van actuar a cara descoberta i els clients van poder donar detalls sobre els dos homes, que van permetre la posterior identificació. Els Mossos d'Esquadra en van localitzar un, que havia fugit amb moto, però es va negar a aturar-se i no va ser detingut fins al segon control, després que un agent l'agafés per l'esquena i fos arrossegat per la carretera.

L'altre individu va ser trobat en un cotxe que conduïa una dona, que tenia una ordre de detenció per haver amenaçat de mort el propietari del bar i la seva família. Els detinguts són un home de Santa Coloma de Gramenet, un home de 25 anys de Barcelona, una dona de 34 anys de Fornells i un home de 73 anys de Tàrrega. Segons han explicat els arrestats, el conflicte amb el propietari de l'establiment té el seu origen en un impagament en la compravenda d'un quilo de marihuana.


Comentaris

envia el comentari