ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Quatre detinguts per robar en deu domicilis en només dotze dies al Baix Llobregat

El grup criminal operava des d'un pis de Santa Coloma de Gramenet i amagava els objectes robats en una zona boscosa de Badalona per evitar que la policia els vinculés als robatoris

L'home ha ingressat a presó a causa del seu tracte a les prostitutes
Detinguts per robar a nou domicilis de Castelldefels i un de Girona | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadravan detenir el 6 de febrer quatre homes de nacionalitat albanesa, d’entre 20 i 31 anys, membres d’un grup criminal especialitzat en robatoris a domicilis. Els arrestats estan acusats d’assaltar nou habitatges de Castelldefels i un de Girona en només dotze dies. La detenció es va produir després que el grup criminal robés en una casa del municipi del Baix Llobregat.

Segons han informat els Mossos, els quatre detinguts acabaven d’arribar a Catalunya i operaven des d’un pis de Santa Coloma de Gramenet. Per evitar que la policia els pogués vincular als robatoris, amagaven els objectes robats en una zona boscosa de Badalona. El grup criminal va passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció 2 de Gavà el 8 de febrer i el jutge en va decretar el seu ingrés a presó provisional.

Els Mossos detecten un augment de robatoris en domicilis a Castelldefels

La investigació va iniciar a començaments d’aquest any quan els Mossos van detectar un augment de robatoris en domicilis de Castelldefels. En tots ells se seguia un mateix patró i s’actuava a última hora de la tarda. El 25 de gener, en el marc dels dispositius que la policia catalana fa per prevenir els robatoris amb força als domicilis, els agents van detectar un vehicle sospitós que podia estar relacionats amb els recents robatoris detectats a la població. Gràcies a les investigacions, els Mossos van relacionar el cotxe i els seus ocupants amb tres robatoris comesos a Castelldefels aquell mateix dia.

Els agents van identificar els quatre integrants del grup, que no tenen antecedents i acabaven d’arribar a Catalunya. Segons han informat els Mossos, el grup va aconseguir tenir tota la logística necessària operativa en pocs dies. Finalment, el 6 de febrer els policies van establir un dispositiu policial que va permetre detenir els quatre integrant de l’organització quan acabaven de cometre un nou robatori en una casa de Castelldefels.

En l’escorcoll del domicili, que els detinguts tenien a Santa coloma de Gramenet, els investigadors van localitzar diners en efectiu i una gran quantitat d’objectes provinents dels robatoris. Tots aquests objectes s’estan analitzant per ser retornats als seus propietaris. Els quatre detinguts se sumen a les 65 persones arrestades des de principis d’any pels Mossos per la seva vinculació en robatoris a domicilis del Barcelonès Sud.


Comentaris

envia el comentari