Quatre ferits, un crític, després que hagi cedit una bastida a Pineda de Mar

Una bastida instal·lada al carrer del Mar ha acabat cedint i ha deixat un total de quatre persones ferides, dos operaris i dos vianants

Imatge de la bastida que ha caigut a Pineda de Mar i on, a causa del succés, quatre persones han resultat ferides
Imatge de la bastida que ha caigut a Pineda de Mar i on, a causa del succés, quatre persones han resultat ferides | Bombers de la Generalitat

Cridaner succés a Pineda de Mar. Un home de 57 anys ha resultat ferit crític després que una bastida que estava instal·lada en una finca del carrer del Mar hagi cedit i hagi provocat, així mateix, diverses lesions a un total de quatre persones, dos operaris i dos vianants.

L’home que ha resultat ferit crític ja ha estat traslladat a l’Hospital Germans Trias, mentre que un jove de 25 anys, ferit menys greu, també ha estat traslladat a l’Hospital de Mataró. Els serveis d’emergències que s’han personat fins el punt del succés, finalment, també han atès dos altres ferits «menys greus», ambdós de 28 anys, i que han estat traslladats a l’Hospital Comarcal de la Selva.

Quatre ferits en cedir una bastida

Els Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins la zona de l’encontre sobre les sis de la tarda d’aquest dimarts, 16 d’octubre. Els Mossos d’Esquadra i diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) també han acudit al carrer del Mar de la localitat del Maresme en rebre l’avís sobre la gran afectació del succés.


Comentaris

envia el comentari