rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre jugadors de l'equip anglès West Bromwich roben un taxi a Barcelona

Després de sopar alguns jugadors van anar de festa a una discoteca del Port Olímpic
Imatge de l'estadi del West Bromwich Albion | WBA

 

El West Bromwich ha confirmat aquest divendres, 16 de febrer, que quatre jugadors de l'equip van estar involucrats en el robatori d'un taxi a Barcelona, durant el viatge que va realitzar l'equip a la ciutat catalana a mitjans d'aquesta setmana.

 

Segons sembla, la plantilla del club de la Premier League va sortir a sopar lluny de l'hotel on s'allotjaven. Després de sopar, quatre jugadors van decidir anar a una discoteca del Port Olímpic. No obstant això, i quan van acabar la festa, aproximadament a les 5.30 hores de la matinada, es van trobar amb un taxi buit i van decidir emportar-se'l a l'hotel, sense que el conductor del vehicle se n'adonés.

 

Així doncs, els mateixos jugadors el van conduir fins a l'Hotel One i el van deixar aparcat just davant la porta. El recepcionista, bocabadat, va avisar a la policia. L'endemà, els agents va interrogar als futbolistes i els va obrir un expedient disciplinari. 

 

El club ja ha pres mesures

I és que el West Bromwich​​​​​​, últim classificat de la màxima categoria del futbol anglès, es trobava aquesta setmana a Barcelona fent un 'stage', un fet molt habitual a la lliga anglesa en aquestes dates. 

 

Per la seva part, el club anglès, que aquesta tarda confirmava els fets sense citar el nom dels «implicats en l'accident», ha iniciat la seva pròpia investigació i asseguren que aplicaran amb rigor el codi disciplinari intern.

 

Al cap d'unes hores, els mateixos jugadors han sigut els que han demanat disculpes a través d'un comunicat. Així doncs, els quatre jugadors implicats són: el porter Boaz Myhill, de 35 anys, el defensa Jonny Evans, de 30 anys, i els migcampistes Gareth Barry, de 36, i Jake Livermore, de 28.

 

Els jugadors demanen disculpes

«Ens agradaria demanar perdó als nostres companys, a l'entrenador, al club i, sobretot, als afeccionats per l'incident que s'ha divulgat als mitjans durant les últimes hores», publicava el West Brom en un comunicat signat pels quatre futbolistes.

 

«Creiem que és important que se sàpiga que som nosaltres els jugadors involucrats en l'incident que va tenir lloc durant la concentració a Espanya aquesta setmana, ja que, si no, es podria implicar als nostres companys», destaquen a la nota.

Comentaris