Quatre morts en l'accident d'una atracció d'un parc australià

El parc Dreamworld ha estat tancat després del succés

 

Quatre persones han mort en l'accident de Thunder river rapids, una atracció del famós parc temàtic de Dreamworld, a Austràlia. Segons mitjans australians, les víctimes serien dos homes i dues dones. El parc ha estat tancat després de l'accident i està treballant amb les autoritats per aclarir quines han estat les causes dels fets. L'atracció està en funcionament des de 1986 i pot arribar als 45 quilòmetres per hora.

La policia de Queensland, on es troba el parc, ha declarat que quatre persones han mort i que altres passatgers han resultat ferits per la maquinària de l'atracció Thunder river rapids. Pel que sembla, un dels vagons, que tenen espai per a sis persones, ha bolcat i ha quedat enganxat en els rails. Les víctimes són dos homes d'entre 30 i 40 anys.

 

Els serveis d'emergències mèdiques australians han comentat que al moment en el qual el vagó ha bolcat, dos dels passatgers han sortit disparats de l'atracció, mentre que les altres dues persones han quedat atrapades per la mateixa vagoneta. El personal del parc ha intentat atendre a les víctimes i realitzar-los els primers auxilis, però no han pogut fer gens per salvar les seves vides.