Quatre morts i 28 ferits en l'accident d'un autocar portuguès a França

El vehicle viatjava cap a Suïssa i va patir el sinistre en l'anomenada «carretera de la mort», a Charolle

Quatre persones han mort i 28 han resultat ferides en l'accident a França | AFP
 

Almenys quatre persones han mort i 28 han resultat ferides en un accident d'autocar a França en l'anomenada «carretera de la mort», a Charolle. Els fets han tingut lloc quan el vehicle viatjava des de Portugal cap a Suïssa durant la passada matinada, sobre les 04.10 hora local, i segons apunten les primeres explicacions la causa ha estat el gel de la via.

Al lloc dels fets s'han desplaçat 75 bombers, ambulàncies i personal sanitari per socórrer les víctimes, totes elles de nacionalitat portuguesa. Els ferits greus, entre els quals es troba un nen de dos anys, han estat traslladats a hospitals propers, mentre que els lleus han estat atesos en un primer moment en un lloc mèdic instal·lat de forma temporal.

Alguns dels ferits greus van sortir disparats del vehicle, per la qual cosa la investigació oberta per la Fiscalia investiga si portaven posat el cinturó de seguretat. La fiscal de Mâcon, Karine Malara, ha manifestat que estudien igualment la velocitat de l'autocar, en el qual anaven 32 persones. Per aquest motiu, els dos xofers, que es troben entre els ferits lleus, seran interrogats.


Comentaris

envia el comentari