YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Quatre treballadors ferits lleus després d'una fuita química en una empresa de Vic

Tres han estat traslladats a l'Hospital de Vic, i un ha estat donat d'alta al mateix lloc

Quatre treballadors de l'empresa Victransa de Vic han resultat ferits lleus aquesta passada matinada, després d'una fuita de 150 litres de tricloroetà. L'incident ha tingut lloc al voltant de les 2.00 hores mentre els operaris manipulaven un dipòsit amb més de 1.000 litres d'aquesta substància química, i Protecció Civil ha activat immediatament el pla especial d'emergència exterior del sector químic Plaseqcat, que ha quedat desactivat al voltant de les 6.30 hores. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat, a més, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han controlat la fuita, han recollit el producte amb sepiolita i han ventilat l'empresa, situada en el polígon industrial de les Malloles del municipi. En el moment dels fets, a l'interior de l'empresa hi havia deu treballadors, però tan sols han resultat ferits quatre. Tres han estat traslladats a l'Hospital de Vic per afectacions de les vies respiratòries i molèsties als ulls, mentre que el quart ha estat donat d'alta en el mateix lloc. 

Important fuita química a Mollet del Vallès fa uns mesos

Recordem que el passat mes de setembre, Protecció Civil va el pla Plaseqcat a causa d'una altra fuita química, en aquell cas al municipi de vallesà de Mollet del Vallès. Els fets van tenir lloc al voltant del migdia, i els Bombers van activar un total de vuit dotacions, a més de recomanar als veïns de la zona no sortir dels seus respectius domicilis. 

De fet, es va tractar d'una fuita important, i l'Ajuntament de Mollet va decidir tallat de forma preventiva l'accés al polígon del Calderí per «un núvol groc visible que podria ser tòxic». Finalment, una hora després de la intervenció dels serveis d'emergència la fuita va quedar controlada, i l'incident es va solucionar sense cap ferit. 


Comentaris

envia el comentari