IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Quin col·laborador de 'Sálvame' ets? Descobreix-ho en aquest test

Playbuzz ofereix una sèrie de preguntes que et relacionaran amb el membre del programa al qual t'assemblis més

Podries ser: Belén Esteban, Kiko Hernández, Lydia Lozano, Gustavo González, Mila Ximénez, Alonso Caparrós o María Lapiedra. Aquests, i una llarga llista d'alternatives, són els possibles resultats del test publicat al portal ‘Playbuzz’. Després de respondre una sèrie de preguntes, pots arribar a saber «quin col·laborador de ‘Sálvame’ ets», segons les respostes que triïs, les quals serien compatibles amb les escollides pels membres del programa.

  

  

Preguntes com «Passaries pel quiròfan per sotmetre't a una operació d'estètica?», «Plores quan en una discussió algú es dirigeix a tu de forma una miqueta violenta?» o «Què triaries per berenar?» són les que apareixen en aquest divertit test, que et permeten saber quin membre del programa de Telecinco té més en comú amb tu.

Riures en els moments més durs

Aquest tipus d'activitats treuen somriures als seguidors de ‘Sálvame’, que veuen com el programa se segueix estancant, sense aportar noves idees que renovin la seva imatge i patint una caiguda contínua del nombre d'espectadors que miren el programa. L'emissió es troba en el seu pitjor moment des de la seva estrena el 2009, perdent els índexs d'audiència que mantenia en el passat.

El 'caché' dels seus col·laboradors el converteix en un dels programes més cars de mantenir per a Mediaset. Per això, davant la caiguda d'audiència, han començat els rumors de possibles sortides, com podria ser la de Belén Esteban, membre de la producció des del seu inici, fa nou anys. La caiguda per sota de ‘Ahora caigo!’ que es va produir dies enrere, podria representar un cop definitiu.


Comentaris

envia el comentari