Quini va morir després d'haver realitzat les seves tasques diàries

L'exjugador de futbol moria el passat dimarts 27 de febrer, després de patir un infart

Quini, en un homenatge rebut al Camp Nou.
Imatge de Quini durant un homenatge al Camp Nou. | FCB

L'exjugador de futbol, Enrique Castro González, àlies 'Quini', moria el passat dimarts 27 de febrer, després de patir un infart al mig del carrer. Els serveis d'emergències van intentar reanimar-lo, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

El mític davanter de l'Sporting de Gijón es trobava bé de salut. De fet, el mateix dia de la seva mort, es trobava realitzant la seva rutina diària amb normalitat. Tanmateix, la setmana vinent havia d'acudir a l'hospital per certificar que ja no quedava cap rastre del càncer que va patir al seu cos.

Un dia normal per a Quini

El futbolista va viure el seu últim dia amb total normalitat i fent el que acostumava a fer: visitar la seva gent de l'Sporting, anar a recollir els seus néts i fer diversos encàrrecs. Com feia cada dia, Quini va anar a saludar els treballadors i jugadors que es trobaven a Mareo, la ciutat esportiva de l'Sporting.

Allí es va trobar amb alguns dels jugadors, amb els quals es va quedar una estona parlant. Uns jugadors que hores després van quedar completament commocionats per la tràgica i impactant notícia, doncs pràcticament acabaven d'estar amb ell.

Imatge d'arxiu d'Enrique Castro Gonzalez, àlies 'Quini'

Imatge d'arxiu d'Enrique Castro González, àlies 'Quini'. | Twitter

Fins i tot, i mentre es trobava a les instal·lacions del club, va donar-li temps a fer-se fotos amb alguns dels aficionats. Després d'això, i com habitualment feia, segons el diari ‘Marca’, l'exfutbolista es va disposar a anar a recollir als seus néts, Pablo i Lola, al col·legi per anar a dinar amb ells.

Un dia d'allò més normal per a Quini, el qual també va cancel·lar una cita personal i va aprofitar per fer alguns encàrrecs. En acabar i després de tot l'enrenou, ja arribant a la seva casa va trucar la seva dona per anar a prendre alguna cosa. Després d'això, Quini patia un infart al mig del carrer, sense que ningú pogués salvar-li la vida.

La seva mort commociona el món del futbol

La seva dona va arribar llavors al portal, on s'havia acumulat una massa de gent, i un dels veïns va alertar a Mari Nieves, dona de Quini, que es tractava del seu marit. Va ser en aquest moment quan va pujar a casa a buscar a la seva filla.

Quan van tornar a baixar, el carrer s'havia omplert de gent, i fins al lloc havia arribat la policia i també una UVI mòbil, per intentar salvar la vida de l'exfutbolista. Un altre dels seus fills es va assabentar del que estava passant per un amic que passava per la zona: «Estan atenent al teu pare al carrer, li ha agafat alguna cosa, estan tractant de recuperar-ho, tant de bo sigui un ensurt», li va dir.

Després d'això, la notícia de la seva mort va arribar a tot arreu, causant gran commoció al món del futbol, sobretot a l'Sporting de Gijón i a la seva afició. De fet, El Molinón ja porta el cognom del davanter en forma d'homenatge al futbolista.


Comentaris

envia el comentari