YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Rancor cap, deixeu-lo lliure»: la desesperada petició dels pares de Gabriel en la concentració a Almeria

Més de 8.000 persones han acudit a la concentració en suport als familiars del petit desaparegut, celebrada a Almeria

Los padres de Gabriel Cruz en la concentración celebrada en Puerta de Purchena, Almería
Els pares de Gabriel Cruz en la concentració celebrada a Puerta de Purchena, Almeria | GTRES

 

«Confio que abans que la nit caigui Gabriel estigui en alguna rotonda o en algun parc». Amb aquestes paraules la mare de Gabriel Cruz, de 8 anys, demanava als seus possibles captors que el posin en llibertat. Unes paraules que ha pronunciat a la roda de premsa prèvia a la concentració celebrada el matí d'aquest divendres, 9 de març, a Puerta de Purchena, Almeria.

  

  

Després de deu dies desaparegut i «amb les vides parades», Patricia, molt emocionada, ha revelat que en els últims dies ha estat pensat en si «algú» pogués tenir alguna cosa en contra d'ella o del pare de Gabriel.

  

  

«Però no trobo a ningú», comentava, afegint que, tot i això, demana perdó si han pogut fer alguna cosa que hagi motivat a aquest algú a retenir el seu fill.

Els pares de Gabriel demanen la seva llibertat

«No té culpa, tots hem estat nens i sabem les pors que tenen i com de purs i innocents són», va defensar, demanant la seva llibertat. «Rancor cap, però si m'esteu escoltant, deixeu-lo lliure, que torni a casa que és on ha d'estar», va reiterar.

D'altra banda, no s'han pronunciat pel que fa a la investigació per «no posar en risc la vida» del petit Gabriel, si bé han destacat que a càrrec de la seva recerca estan «els millors professionals d'Espanya» i han esmentat els cossos de Guàrdia Civil, Policia Local, Emergències 112 Andalusia, Infoca i Protecció Civil.

Miles de personas han inundado la Puerta de Purchena para mostrar su apoyo a la familia de Gabriel
Milers de persones han inundat Puerta de Purchena per mostrar el seu suport a la família de Gabriel | GTRES
 

Més de 8.000 persones s'han aplegat a la concentració

Sota el lema #TodosSomosGabriel, més de 8.000 persones s'han concentrat en suport als familiars del petit desaparegut i han omplert de peixets i més de 2.500 llaços blaus els carrers d'Almeria.
 

Las calles de Almería se han inundado de 'pescaítos' y lazos azules en apoyo a Gabriel Cruz
Els carrers d'Almeria s'han inundat de peixets i llaços blaus en suport a Gabriel Cruz | GTRES
Miles de carteles con el rostro de Gabriel en la concentración de Almería
Milers de cartells amb la cara de Gabriel en la concentració d'Almeria | Gtres
 

«Demanem ànims i esforços»

«Són ja deu dies, precisament des del dia del seu sant, i sabem que comptem amb els millors mitjans però demanem ànim i que l'esforç es multipliqui perquè torni amb nosaltres, a l'escola, a jugar amb els amics, perquè torni a viure», ha dit el pare, Ángel Cruz.

«Esperem que els missatges de peixets inundin el món sencer i estovin el cor de qui el pugui tenir perquè recordin que ells també van ser nens innocents i el deixin en un lloc públic, on ell pugui demanar ajuda i tornar amb nosaltres. Estem disposats a fer el que calgui», va recalcar.


Comentaris

envia el comentari