Les raons per qué Igor 'El Rus' tornaria a ser sospitòs del crim de Susqueda

La parella assassinada va aparèixer a la superficie del pantà del municipi
Norbert Feher, l'assassí de tres persones a Terol | Cedida

 

La Guàrdia Civil torna a relacionar el triple assassinat de Terol amb el crim de Susqueda, després que es descartés. En aquest sentit 'Ígor el Rus', Norbert Feher, és sospitós ser l'assassí dels dos joves trobats al pantà del municipi de Selva. Segons senyala 'Telecinco', el criminal que ara està a la presó, podria donar resposta a un crim que encara no té.

 

Raons que el relacionen

La cadena explica que durant vuit mesos la localització d'Ígor el Rus' era desconeguda. En aquest període de temps l'exmilitar podria haver comès el que fins ara és un crim perfecte. La primera raó és l'arma: es va trobar que ell tenia una de 9 mil·límetres, justament el tipus d'eina que es va fer servir per disparar a la jove parella. A més, Susqueda és un municipi que està de pas entre Bolonya (Itàlia), on estava l'exmilitar, i Terol, el lloc on va assassinar a tres persones.

 

Segons el citat mitjà, al municipi gironès també hi viuen ciutadans de l'Europa de l'est, aquest li podrien haver donat cobertura el què explicaria perquè podria haver-se quedat un parell de dies allà. A més, com va passar a Terol, es van produir robatoris a la zona.

Raons que no el relacionen 

Igualment, encara hi ha raons que no el poden vincular. Una de les primeres és que el cotxe que es va trobar al pantà no era seu ni era robat. D'una altra banda, ell va arribar al setembre –segons va explicar ell—, quan l'assassinat de Marc i Paula es va produir un mes abans. Els policies italians expliquen que 'Ígor el Rus' també deixava alguna pista pels investigadors, cosa que no es va produir al crim de Susqueda. Finalment, l'autor del crim del pantà devia conèixer molt bé la zona, ja que el lloc on van ser trobats els cossos dels joves era molt difícil d'accedir –l'exmilitar potser no tindria aquests coneixements.

Imatge de l'autor del crim de Terol, 'Ígor el Rus' després de sortir de la presó | Catalunya Diari 

 


El crim de Terol

Norbert Feher, conegut com a 'Ígor el Rus' va matar dos agents del cos que participaven un dispositiu per localitzar l'autor dels trets que van ferir dues persones més a Albalate del Arzobispo. El fugitiu també va matar un veí en una masia de la zona. La policia està ara en contacte amb els Mossos d'Esquadra, que es fan càrrec de la investigació de la mort de la parella del Maresme, per intentar aclarir els fets.

 


El detingut va quedar a disposició del jutjat d'Alcanyís des d'on va declarar a l'Audiència Nacional per videoconferència. El jutge va decretar el seu ingrés al centre penitenciari de Terol. Se li imputen tres delictes d'assassinat i dos d'homicidi en grau de temptativa. Sobre Feher també consta una ordre de recerca i captura internacional per altres assassinats i delictes comesos a Itàlia i Sèrbia.

 

La comitiva judicial al pantà de Susqueda | CatalunyaDiari.cat

 

El crim de Susqueda

La parella de Joves, Marc i Paula, va desaparèixer el passat 24 d'agost quan anaven a fer una excursió a la zona de l'embassament. El vehicle, en què viatjaven, va aparèixer uns dies després enfonsat al pantà amb una pedra a l'interior. Uns excursionistes van trobar el caic que duia la parella, també mig submergit i amb pedres.

 

Gairebé un mes després, van trobar els cossos dels joves. El del noi va aparèixer surant i el de la noia en una de les parets rocoses del pantà, ja fora de l'aigua. Tots dos estaven despullats. Ell duia una motxilla amb una pedra a dins, que els investigadors sospiten que li van posar per intentar que el cos no surés. Ella no en portava, però no es descarta que la perdés dins l'aigua.

Comentaris