rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Tercer dia consecutiu amb grans retards a Rodalies

El raper sabadellenc Elgio crema la sentència judicial en què se'l condemna a dos anys i un dia de presó

L'Audiència Nacional el condemnat a dos anys i un dia de presó per enaltiment del terrorisme

 

El raper de Sabadell, Elgio, ha cremat la sentència que l’Audiència Nacional li ha enviat aquest passat dimecres, 25 d’abril, en què el condemna a dos anys i un dia de presó per enaltiment del terrorisme. 

 

Així doncs, l’artista ha difós un vídeo a través de les xarxes socials en què apareix al costat d’una llar de foc amb el dictamen judicial i procedeix a llançar els 50 fulls que integren aquesta documentació.

 

La sorprenent reacció d'Elgio

«No accepto la condemna d’un tribunal feixista», assegura al vídeo, afegint que l’única utilitat que le veu al document és la d’«escalfar la llar».

 

Mentre ho fa, el raper català recorda totes les persones «represaliades per lluitar» com Valtonic, Pablo Hasél, els nois d’Altsasu — «els quals han estat més d’un any a la presó sense judici»—, Alfon, Bódalo o els ‘Jordis’. Finalment, Elgio també dedica la crema d’un full a totes aquelles persones que miren el vídeo, ja que, tal com diu el raper, «demà podries ser tu».

 

L’artista acaba llançant tots els fulls a la foguera en nom de «totes les persones represaliades per lluitar». A banda de la condemna de presó, també cal tenir en compte que la sentència estableix una sanció de 4.800 euros i una inhabilitació de nou anys pel músic de 23 anys.

 

Loquillo: «M'importa un rave que un raper entri a pesó»

«M'importa un rave» que un raper entri a presó. Amb aquesta contundència responia Loquillo l'entrevista que estava concedint a 'El Periódico', on analitzava els seus 40 anys de trajectòria. «M'importen una merda els que critiquen la Constitució i la transició», afegia.