Control policial.

Rave il·legal de Carnaval: 700 persones atrinxerades i un camió bloquejant l'entrada

Els Mossos han detingut una persona

Els Mossos d'Esquadra controlen des d'aquest divendres a la nit una festa il·legal que està congregant centenars de persones a la zona de la Font de l'ermita dels Sants Metges, a Sarral, a la Conca de Barberà.

Un veí va ser el que va donar l'avís i va alertar l'alcaldessa del municipi en veure múltiples cotxes, autocaravanes i furgonetes. En arribar, els Mossos van decidir no desallotjar-los per la gran quantitat de persones que hi havia concentrada.

En marxa el dispositiu policial contra una 'rave' multitudinària

Des d'aquest divendres a la nit, els Mossos controlen una 'rave' il·legal i multitudinària a Sarral. Segons les declaracions de l'alcaldessa de la localitat, Maria Victòria Cañís, hi podria haver hagut fins a 7.000 participants.

Els Mossos van posar en marxa ahir a la nit un dispositiu policial, com també controls de drogues i alcohol, per limitar l'accés a les diverses vies que condueixen fins a la 'rave'. L'objectiu és evitar l'arribada de més participants a la festa, d'on també han confiscat material.

El dispositiu es coordina amb la policia de les regions limítrofes. Es preveu mantenir-hi la presència d'agents fins que la festa s'acabi.

Per ara, la festa continua amb dos escenaris muntats i una barra per vendre begudes a l'ermita dels Sants Metges. Segons les informacions, a la 'rave' hi hauria 700 persones, a més d'uns 500 vehicles i 30 camions. De fet, un dels camions estaria bloquejant les entrades i sortides per evitar l'accés a la policia.

L'alcaldessa de l'Ajuntament de Sarral ha detallat en declaracions a l'ACN que el fort d'arribada de gent ha estat fins aquesta nit. Ara, els participants es dirigeixen fins al poble i van fins a la zona caminant.

Es tracta d'un espai de conreus sense cap edificació i el consistori està preocupat per l'efecte que aquesta festa multitudinària tindrà sobre els cultius. 

Una persona detinguda 

D'altra banda, els Mossos han detingut una persona després que no s'aturés en un dels controls instal·lats per contenir la 'rave'.

L'home va colpejar un agent, que ha quedat ferit lleu. El detingut ha estat acusat d'atemptat contra l'autoritat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!