La 'Razzmatazz', sobre la presumpta agressió sexual a una menor: «Volem condemnar, per sobre de tot, els fets denunciats»

L'agressió s'hauria produït el passat divendres, 1 de juny, al 'backstage' de la sala

Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz'
Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz' | Cedida

La notícia sobre una presumpta agressió sexual el passat cap de setmana a una menor a la sala ‘Razzmatazz’ de Barcelona va agafar tothom per sorpresa. Els Mossos d’Esquadra, de fet, es trobarien en plena investigació sobre una agressió que s’hauria produït al ‘backstage’ de la sala de concerts per part de tres persones.

La resposta de la ‘Razzmatazz’, però, no s’ha fet esperar. Els responsables de la sala treballen enèrgicament amb els Mossos per trobar els responsables de l’incident —l’entorn disposa de càmeres de gravació— i avui han optat per mostrar el seu rebuig i compromís amb resoldre el cas. «La sala Razzmatazz està adherida a ‘No Callem’, un protocol contra les agressions i abusos sexuals en espais d’oci nocturn impulsat per l’Ajuntament de Barcelona».

Asseguren que treballen amb els Mossos

«En relació a la investigació que estan duent a terme els Mossos d’Esquadra per una agressió sexual, la sala Razzmatazz ha posat a disposició de les autoritats tots els mitjans necessaris per esclarir els fets», expliquen els responsables de la sala de concerts situada al Poble Nou.

Expliquen, a més, que la privacitat de la víctima es manté intacta. «Volem, així mateix, respectar la privacitat de la víctima i de la investigació», expliquen mentre afegeixen: «Volem condemnar, per sobre de tot, els fets denunciats».

Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra al partit Nàstic - Saragossa
Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

La noia va denunciar l’agressió des de l’hospital Clínic

Segons la víctima, l’agressió es va dur a terme a un dels espais reservats de la famosa discoteca situada al Poble Nou. Aquesta estava  acompanyada per un altre noi en un dels espais reservats quan un altre grup de persones va irrompre-hi per sorpresa. Tres d’ells, en aquest context, podrien haver acabat penetrant-la.

Una amiga de la noia, davant l’estupefacció i la sorpresa de l’ocorregut, ja va contactar de matinada amb els Mossos d’Esquadra i, la mateixa nit, la noia va denunciar els fets des de l’hospital Clínic.


Comentaris

envia el comentari