Reapareix la miss italiana que va ser ruixada amb àcid per la seva exparella

La jove ha volgut denunciar la seva situació i s'ha dirigit al seu atacant: «Vull que es vegi el que em va fer: això no és amor»
Imatge del nou rostre de Gessica. | Cedida

 

La història de Gessica Notaro, coneguda per participar en diversos programes de Mediaset i RAI, és de veritable superació. La jove miss Itàlia va ser ruixada amb àcid el passat 10 de gener. Ara, en una nova mostra de coratge, la noia ha decidit reaparèixer en públic en un dels programes més populars de la televisió del seu país. De moment, s'han filtrat algunes imatges de la seva aparició, que s'emetrà completament aquesta nit. Entre les declaracions que s'han avançat, es pot veure com Gessica, que al principi surt amb un mocador al cap assegura: «Preferiria treure-me'l» mostrant així el seu rostre al complet.

Entre l'aplaudiment del públic, la noia mostra completament els estralls que li va produir la seva exparella mentre diu: «Vull que es vegi el que m'ha fet: això no és amor». A més, de les cicatrius, Gessica ha de portar tapat l'ull esquerre, el més danyat per l'agressió i la vista de la qual encara no ha pogut recuperar. «El dia de l'atac em vaig trobar davant la mort, però vaig triar la vida, l'he triat per sempre» explica. I és que malgrat haver patit molt i les greus conseqüències de l'atac, Gessica assegura que no odia la seva exparella, tot ique sçi que afirma que mai podrà perdonar-lo. Per la seva banda, Edson Tavares, l'agressor, segueix a la presó per l'atac d'aquella fatídica nit del passat 10 de gener a la ciutat italiana de Rimini.Gessica entrava a casa seva quan va ser sorpresa per la seva exparella Edson Tavares, el qual es va abalançar sobre ella per tirar-li àcid a la cara. L'ull esquerre li va quedar greument danyat però, es mostra molt optimista per haver pogut recuperar la visió del dret. «No m'importa si quedo desfigurada, només vull recuperar la vista» explicava després de l'atac. A més, la jove va sofrir cremades al pit i les cames, que han fet que no pugui dedicar-se a una de les seves passions: ensinistrar dofins. «El clor em fa molt de mal la pell. Però no importa perquè tornaré a ser la de sempre, encara que durant anys no podré mirar el sol si no és amb màscara i embenada».

 

La miss ha volgut denunciar el que la seva exparella li va fer. | Cedida

La relación entre ambos terminó el año pasado pero la chica ya le había denunciado en reiteradas ocasiones durante los meses en que Tavares la acosaba con mensajes, llamadas, visitas… e incluso difundiendo imágenes privadas de ambos. A finales de verano, interpuso una denuncia por acoso. Por ello, las autoridades decretaron una orden de alejamiento, que el agresor acabó rompiendo. 

Més notícies de la categoria Successos