Rebaixen la pena a un home que va violar una jove a la Selva perquè «anava borratxo»

Fiscalia i acusació particular li rebaixen la pena perquè anava borratxo i el cas ha trigat més de set anys a arribar a judici

L'acusat de violar una jove, amb una samarreta de la selecció de Portugal, als jutgats
L'acusat de violar una jove, amb una samarreta de la selecció de Portugal, als jutgats | CatalunyaDiari.cat

L'Audiència de Girona ha jutjat aquest dijous un acusat de violar una noia en un habitatge de Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selva, quan estava inconscient. Els fets es remunten a la nit del 24 al 25 de desembre del 2011. El processat ha reconegut els fets i ha afirmat que tenia les capacitats afectades perquè va consumir molt alcohol. Per això, fiscalia, acusació particular i defensa li aprecien la circumstància atenuant d'intoxicació alcohòlica.

A més, també li rebaixen la pena per dilacions indegudes perquè el cas ha trigat més de set anys a arribar a judici. Al final del judici, les parts han demanat 3 anys de presó per un delicte d'abús sexual amb accés carnal. Inicialment, s'enfrontava a una condemna de 8 anys.                    

Un home denuncia l'atac d'un pit bull a Sant Hilari Sacalm, a la Selva

El passat 27 de febrer, un home de 50 anys que resideix al municipi de Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selvaha denunciat el presumpte atac per part d'un pit bull, el qual l'hauria assaltat i mossegat a la cuixa mentre ell passejava el seu gos el diumenge passat. Tal com recull el 'Diari de Girona', l'animal estaria «sense vacunar», i la víctima lamenta que de moment ni l'Ajuntament ni les autoritats han respost com li agradaria ni li han ofert cap solució.

Els fets es remunten al passat diumenge al matí quan Vicent Roig, que és veí del poble de Sant Hilari Sacalm, va treure a passejar el seu pastor alemany. Segons la seva versió, estava passejant per la zona de Coll Serrador quan, en apropar-se a una finca privada, un pit bull l'hauria assaltat per darrere, mossegant-li la cuixa.


Comentaris

envia el comentari