IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El recentment alliberat violador de la Verneda hauria apallissat un company de cel·la

Gregorio Cano, que va demanar perdó a les víctimes només sortir de Brians 2, presenta un passat força conflictiu a la presó

Cano ha demanat perdó a les víctimes i assegura estar rehabilitat.
Cano ha demanat perdó a les víctimes i assegura estar rehabilitat. | CatalunyaDiari.cat

El cas de l'alliberament de Gregorio Cano, el conegut violador de La Verneda, segueix instal·lat a l'ordre del dia. El passat 3 de maig, Cano va sortir de Brians 2 després de vint anys empresonat per disset delictes d'agressió sexual. 

La condemna inicial, de 167 anys de presó, es va veure rebaixada ostensiblement i el dijous passat, el violador va abandonar el centre penitenciari de matinada i amb la cara tapada. Crida l'atenció, però, que segons reporta 'El Español' la seva rehabilitació no hauria estat total. 

  

Gregorio Cano, enganxat a l'heroïna i «molt conflictiu»

Tant és així, que Cano hauria arribat a apallissar un company de cel·la de Brians 2 fruit de la seva «conflictivitat». Segons apunten fonts del centre penitenciari, el conegut violador de La Verneda va ser sancionat fa poc més d'un mes a la presó per haver «propinat una bona pallissa» al seu company de cel·la». 

«No sabem què va passar allà dins», comenten fonts del centre mentre expliquen: «Creiem que va ser per un tema relacionat amb les drogues, però una nit el va enganxar i li va propinar una bona pallissa». 

Gregorio Cano Beltri, l'home que sortirà en llibertat total a principi de maig.
Gregorio Cano Beltri, l'home que sortirà en llibertat total a principi de maig. | CatalunyaDiari.cat

 

«Surt de la presó desbocat». Aquesta és la darrera apreciació que fan sobre un home que «volia passar com un cadell», però que realment «és una persona que no està rehabilitada, no ho ha volgut fer i segueix sent molt conflictiu». 
 

Gregorio Cano, no rehabilitat i perillós

Tal com va avançar CatalunyaDiari.cat, els experts de Serveis Penitenciaris han constatat que Gregorio Cano no està rehabilitat i que el risc de reincidència és alt. Ell mateix va explicar que no pot controlar els impulsos i que és fàcil que torni a caure en conductes delictives com les que el van portar a presó l'any 1998.

Caldrà veure, doncs, quin és el comportament que adopta al llarg dels propers dies. El Codi Penal, així mateix, no permet tampoc fer-li una vigilància invasiva o amb mecanismes de control telemàtic. Els Mossos d'Esquadra, per ordre de la Fiscalia de Barcelona, el vigilaran.
 


Comentaris

envia el comentari