IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un regidor d'Ascó denuncia l'alcalde per un cop d'ampolla durant l'últim ple extraordinari

Amb el seu vot, el regidor no adscrit va tombar el projecte del Complex esportiu del municipi | El batlle assegura que va ser «un acte reflex»

Captura del moment en què l'alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda, fa volar l'ampolla cap al regidor no adscrit, Josep Jaimot | Vídeo Ascó Televisió

El projecte del Complex esportiu d’Ascó, a la comarca de la Ribera d’Ebre, va sembrar tensió i polèmica al ple extraordinari del municipi, celebrat el passat dimarts, 22 de gener. El vot contrari del regidor no adscrit i fins ara Primer Tinent d’Alcalde, Josep Jaimot, va tombar una iniciativa que havia d’esdevenir l’«obra més important i emblemàtica de la legislatura», apunten des del consistori.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'alcalde parla de «traïció»

El vot en contra de Jaimot va agafar per sorpresa l’alcalde, Josep Maria Buixeda (FIC) i la resta de regidors de l’equip de govern, que no esperaven aquest canvi de rumb, dràstic i sobtat. Després de les votacions, Buixeda va retreure al regidor no adscrit «la seva actuació d’última hora» i va qualificar el moviment de «traïció», ja que mai, segons l’Ajuntament, s’havia mostrat contrari a l’equipament.

Amb tot, l’alcalde va recriminar al regidor que aquesta decisió «farà que Ascó perdi totes les il·lusions que s’havien posat en una instal·lació que havia de dinamitzar el poble, tant econòmicament com turísticament», i va afegir que tampoc es crearan «els llocs de treball que s’havien previst inicialment». Buixeda també va lamentar tots els diners que s’han invertit fins ara en el projecte i que, va apuntar, «no serviran per a res».

Cop d'ampolla a Jaimot

Aixecada la sessió, es va viure un moment realment insòlit. L’alcalde d’Ascó, visiblement contrariat, va etzibar un cop a una ampolla d’aigua oberta que va anar a parar directament al lloc de Jaimot, mullant-lo a ell i a una altra regidora de l’equip de govern. Arran dels fets, el fins ara regidor, apartat de l’equip de govern, va interposar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre, per agressió. La policia catalana ja té les imatges que va enregistrar Vídeo Ascó Televisió, mitjà que cobria el ple.

Buixeda, per la seva part, ha explicat en un comunicat que va tractar-se d’«un acte reflex que no tenia cap intencionalitat d’agressió, producte de la gran tensió que s’havia acumulat durant el ple». L’alcalde, a hores d’ara, ja s’ha disculpat per un gest que qualifica de «desafortunat».


Comentaris

envia el comentari