Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un regidor de Badalona convenç un lladre perquè no el robi i l'acaba convidant a esmorzar

Els fets van ocórrer el passat dissabte al metro de Barcelona
Jose Téllez, al centre de la imatge, entre Dolors Sabater i Mireia Boya | Cedida

 

El món és ple d’històries surrealistes. I en aquest sentit, si ens referim a la vida política, aquests relats cobren encara molt més valor. Una d’aquestes històries, de fet, és la que ha protagonitzat Jose Téllez i Oliva, regidor de Guanyem Badalona en Comú i tercer tinent d’alcalde de la ciutat de l’àrea metropolitana.

 

El passat dissabte, 11 de febrer, aquest va fer gala de la seva cara més altruista explicant que un carterista va intentar prendre-li el telèfon mòbil quan era a l'estació de metro de Sagrada Família i, després d'aconseguir aturar el furt i parlar amb el lladre, el va acabar convidant a esmorzar.

 

El relat de Téllez

La historieta que aquest va explicar a Twitter va cridar l’atenció. És per això que, més enllà dels gairebé 3.000 retweets que acumula, van ser molts els qui es van interessar per l’intent de furt.

 

En declaracions a ‘El Periódico’, de fet, aquest va aclarir els fets. «Estava cansat i m'estava adormint. Algú em va despertar i jo vaig sortir corrent darrere de la persona que m'havia agafat el mòbil», va començar Téllez.

 

Al fil del discurs, aquest va prosseguir: «Vaig aconseguir interceptar-la i li vaig explicar que el mòbil era molt important per a mi, pels contactes i la informació, i que segurament li podria donar més diners jo del que val el mòbil».

Va regalar 40 euros al lladre

Tot seguit, el regidor badaloní va destacar que, després de conversar un parell de minuts amb el lladre, aquest va mostrar la seva cara més amable. «Es va mostrar molt avergonyit i em va explicar que estava desesperat. No trobava feina i la seva dona estava embarassada».

 

La cara més altruista de Téllez va saltar a la palestra quan, després de tornar-li el mòbil, va portar al lladre fins a un caixer i va acabar traient 40 euros. Després de regalar-li, el regidor va convidar-lo a esmorzar.

 

Téllez, finalment, va acabar al·legant: «Que dur que és intentar sobreviure en aquest món, que dur...».

Comentaris