Es registren dues detencions a la Patum de Berga

Un dels homes va ser detingut per atemptat als agents de l'autoritat, mentre que l'altre va cometre un delicte de robatori i furt d'ús d'una motocicleta
Els dos detinguts eren del municipi barceloní d'Espunyola | Cedida

 

La Patum de Berga, tot i que va transcórrer amb normalitat durant gran part de les seves celebracions, va comptar amb dues detencions. La primera es va produir al voltant de les cinc de la matinada del dia 15 de maig al passeig de la Indústria, quan els Mossos van separar dos grups que participaven en una baralla. Un dels involucrats en la disputa va agredir a un agent de la policia i va causar-li lesions, fent que el caporal hagués de demanar posteriorment la baixa. L'home, de 30 anys i veí del municipi barceloní d'Espunyola, va ser detingut per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat.

La segona detenció va tenir lloc el dia 18 de maig, quan els Mossos van rebre l'avís d'un home que circulava amb una motocicleta robada de banda a banda de la via a la C-26, i a més ho feia sense casc. Quan van arribar a la zona, els agents van rebre un altre avís que informava d'un accident, també de motocicleta, a la C-25. La policia va trobar la motocicleta estavellada al lloc de l'accident, però el conductor s'havia fugat. Gràcies als testimonis, que van donar informació sobre l'aspecte de l'individu, va ser localitzat més endavant a un bar de Montmajor, on s'estava curant les ferides de l'accident. L'home, de 34 anys i també del municipi d'Espunyola, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia (0.91 en aire respirat) i també va donar positiu en THC i amfetamines en el test de drogues. L'individu ja tenia antecedents de l'any 2016 per lesions, i va ser detingut després de ser trobat a l'establiment de Montmajor per delicte de robatori i furt d'ús d'un vehicle. 

Comentaris