La renovació de Messi pot deixar fora del Barça a un dels seus cracks

La sortida d'un jugador estrella ajudaria a millorar la renovació de l'argentí

Un jugador del Barça es pot veure perjudicat per la renovació de Messi. | EFE

El president blaugrana Josep Maria Bartomeu ja ha assegurat que renovar a Messi és una qüestió d'estat i s'ha posat mans a l'obra per començar a preparar la seva oferta. Segons informen diversos mitjans esportius, el Barça es va passar en la quantitat de diners que es va gastar en les renovacions de Luis Suárez i Neymar. Fet que ha provocat que el club no tingui tant de marge a l'hora d'oferir una alta fitxa al jugador argentí, ja que, no pot superar el límit salarial. Tot i això, la directiva va afrontar abans l'ampliació de contracte i millora salarial d'aquests dos jugadors perquè Leo es quedés al Barça, ja que són molt amics entre ells.

Dos elements més per convèncer a Messi perquè es quedi a l'equip. El problema va ser que se'ls va oferir unes quantitats que, un cop s'han posat mans a l'obra per calcular el que haurien d'abonar a l'argentí, fan que el Barça es quedi fora del seu límit salarial en cas que li donin al jugador tot el que demana. Per aquesta raó, el club necessita vendre un crac amb una fitxa alta per poder renovar l'argentí i no superar aquest límit salarial. Segons la Cadena Cope, l'entorn més proper al jugador nega que hi hagi hagut cap contacte, per molt que Bartomeu digui que sí públicament.

Per això mateix, un dels damnificats d'aquesta operació pot ser el turc Arda Turan. El jugador, que complirà 30 anys a finals de gener, va ser fitxat de l'Atlètic de Madrid per 34 milions d'euros. Una xifra que l'equip blaugrana vol recuperar, o almenys 30 milions, per poder afrontar la nova fitxa que volen oferir-li al jugador argentí. Segons explica El Confidencial, la venda d'Arda ja està en marxa, ja que el club el considera prescindible. Per això mateix, el Barça li ha posat preu al jugador, ja que, el club ha rebut diverses ofertes des de Xina.

Malgrat tot, l'última paraula la tindrà el turc, ja que té contracte fins a l'any 2020 i si el seu salari no es veu superat de forma contundent en el seu nou destí, el jugador no abandonarà les files de l'equip blaugrana.


Comentaris

envia el comentari