Reoberta la C-16, després d’estar tallada per un camió bolcat al Berguedà

S'ha col·locat una barrera de formigó al tram més afectat a l'espera de poder arranjar els desperfectes produïts per l'accident

La carretera C-16 ha estat reoberta en els dos sentits de la marxa aquest dimarts a la tarda. Un camió carregat d’escorça de pi ha bolcat en aquesta matinada  al terme municipal de la Nou de Berguedà, tallant completament la via, i la cabina del vehicle ha quedat fora de la carretera i penjant a la vora del riu Llobregat. Quatre dotacions de Bombers s'han desplaçat al lloc dels fets a l'hora de l'accident, al voltant de les 3.52 hores, i han treballat per ajudar el conductor, que ha resultat il·lès. Havia quedat atrapat a la cabina i els Bombers han aconseguit treure'l sa i estalvi mitjançant una autoescala. 

Tot i que inicialment la previsió que han fet els Mossos era de tallar durant tota la setmana el carril que va direcció Berga per poder fer els treballs d'arranjament de la tanca malmesa a causa de l'accident d'un camió, finalment Territori ha informat que s'ha decidit col·locar una barrera de formigó com a solució provisional. D'aquesta manera, s’ha reobert el trànsit aquesta tarda, tot i que s’ha de circular en aquest tram a un màxim de 50 km/h. Un cop avaluats els danys, s'estudiaran quines obres cal dur a terme per arranjar els desperfectes produïts per l'accident i poder tornar a col·locar la tanca original. Aquests treballs encara no tenen una data fixada.


Comentaris

envia el comentari