rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor el científic Eduard Punset

URGENT

La Fiscalia demana la suspensió dels presos electes

Reobren la causa contra 'El Chicle' per agredir sexualment la seva cunyada gràcies a una nova gravació

El jutge ho ha considerat suficient per a reactivar la investigació contra l'assassí confés de Diana Quer
José Enrique Abuín, 'El Chicle', en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

 

Més problemes per a José Enrique Abuín, 'El Chicle', i és que el jutge encarregat de l'assassinat de Diana quer ha decidit obrir novament una altra investigació contra l'assassí confés. Es tracta de la presumpta agressió sexual a la seva cunyada, Vanesa Rodríguez, que en el seu moment es va arxivar. Ara, una nova gravació aportada per una persona molt propera a l'agressor podria ajudar a solucionar el cas, ja que suposadament es pot escoltar com 'El Chicle' reconeix haver mantingut relacions sexuals amb les dues. 

 

«El millor de tenir una dona amb una germana bessona és que dona igual a qui et folles, perquè sembla que t'estiguis follant a la mateixa sempre, com que són iguals», són les paraules que José Enrique Abuín podria haver pronunciat a l'àudio. Després de la localització del cos de Quer i la confessió del 'Chicle', l'arxiu en qüestió va arribar a una persona molt propera a la família de la menor, que ràpidament es va posar en contacte amb la policia. 

La va amenaçar amb un ganivet i la va violar

Aquesta agressió sexual hauria tingut lloc l'any 2015 al gener, quan José Enrique Abuín va acudir per recollir Vanesa a l'estació d'autobús. Durant el viatge, 'El Chicle' es va aturar en una zona força apartada de la carretera, i va amenaçar amb un ganivet la dona, mentre seguia endavant amb l'agressió. L'assassí confés de Diana quer fins i tot hauria amenaçat de matar la família de Vanesa, si decidia explicar què li havia passat. 

 

 Rosario, la dona del 'Chicle', al costat de la seva germana bessona, Vanesa | Cedida

 

En un primer moment, la família de Vanesa va dubtar sobre la violació, però ara no tenen cap dubte que 'El Chicle' va violar la seva cunyada. És per això que ara no dubten a acusar-lo directament, i estan decidits a arribar fins on faci falta perquè l'agressor sigui pagui pels seus actes. 

El germà assegura que la dona ha canviat

Després de la presumpta violació, el germà de Rosario i Vanesa, Eugenio, va acompanyar la seva germana a un centre mèdic. «Ella tenia molta ansietat i no deixava de plorar. Des d'aquell dia, la meva germana ha canviat. És molt més agressiva i esquerpa, sobretot amb els homes», va confessar. Tot i això, com que les sospites mai es van acabar de confirmar, el suport que va rebre Vensa no va ser sempre total.

Comentaris