Rep una multa de 100 euros per anar a la velocitat permesa

El Servei Català de Trànsit li ha donat la raó però no li ha tornat els diners

Radar dels Mossos d'Esquadra | Actualidad Motor

 

Els fets van tenir lloc el 6 de febrer d'aquest any, quan el Joaquim Puig circulava amb el seu cotxe per la carretera N-420 a una velocitat de 100 kilòmetres per hora. Segons explica Joaquim a Rac 1, en un tram de la carretera, un radar dels Mossos d'Esquadra el va fer una fotografia. La denúncia que li va arribar a casa era per circular per sobre del límit de velocitat permès per aquesta carretera, que segons la documentació enviada, era de 80 km/h.

Joaquim va presentar un recurs, però el van rebutjar: «dubto que algú se'l llegís» deia l'afectat. Més tard va presentar un altre per provar sort. «El període per pagar la multa s'esgotava el 19 de juliol i m'havien dit que, si en 30 dies no m'havien dit res, es donava per fet que no em donaven la raó», explica Puig. Per això l'afectat va reclamar al Síndic de Greuges, que va posar-se amb el tema ràpidament.

Finalment, el 28 d'octubre, el Servei Català de Trànsit va rectificar i li van reconèixer que la multa era injusta, ja que la carretera tenia un límit de velocitat de 100 km/h. Però encara hi ha un problema: «en el document que em van enviar en què em donaven la raó, en cap cas em deien que em tornarien els diners», lamenta. Ja fa un mes que va rebre aquesta carta i encara no ha cobrat.


Comentaris

envia el comentari