Repatrien el cos del veí del Baix Penedès que va morir als Pirineus francesos

El funeral es farà aquest dimarts a l'església de l'Assumpció

Imatge d'Isaac Astilleros, el jove de Segur de Calafell que va morir als Pirineus francesos.
Imatge d'Isaac Astilleros, el jove de Segur de Calafell que va morir als Pirineus francesos. | Ajuntament de Calafell

Calafell, al Baix Penedès, farà l'últim comiat aquest dimarts 17 de setembre a Isaac Astilleros, el veí de Segur que va morir el passat 7 de setembre a causa d'un accident de muntanya quan es trobava als Pirineus francesos. L'Ajuntament de Calafell ha informat que el cos del noi, que tenia 37 anys, ha estat repatriat i aquest dimarts al matí es fa la vetlla al tanatori del Vendrell. El funeral tindrà lloc aquest mateix dimarts a les 16.30 hores, a l'església de l'Assumpció de Segur de Calafell.

El consistori ha tornat a expressar la seva «tristesa» per la mort del jove i ha reiterat el condol per a la família i els amics. Astilleros va perdre la vida el passat dissabte 7 de setembre, quan practicava barranquisme amb un grup d'amics als Pirineus francesos. Les informacions que es van donar per part de l'Ajuntament apuntaven a una possible fallada de les cordes, el que hauria provocat una caiguda des d'uns vint metres d'altura del jove calafellenc. Astilleros tenia un negoci d'aluminis al nucli de Segur de Calafell, on vivia amb la seva família.

Incendi d'un contenidor al carrer del Bisbe Català

Per altra banda, aquest dimarts 17 de setembre ha començat amb un ensurt al nucli del Poble de Calafell, per l'incendi d'un contenidor al carrer del Bisbe Català. Una dotació dels Bombers de la Generalitat ha treballat en l'extinció del foc, mentre la policia local del municipi tallava la circulació del carrer. Els incendis en contenidors són una constant en municipis com Calafell o el Vendrell, que han patit diversos episodis durant els últims anys. 


Comentaris

envia el comentari