IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Requisen 147 litres de gel hidroalcohòlic no homologat d'un supermercat de Barcelona

Un veí de la zona va avisar als agents

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Els agents van rebre l'avís d'un veí | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadravan comissar 147 litres de gel hidroalcohòlic no homologat d'un establiment de Ciutat Vella, a Barcelona, dimarts al vespre després de rebre l'avís d'un veí. Els agents es van personar al supermercat i van comprovar l'etiquetatge, on no s'especificava si el producte era apte o no per a l'ús de la pell. Per això van demanar veure l'estoc.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Van revisar 132 ampolles d'un litre i tres de 5 litres i en aquestes darreres s'indicava que el producte no era apte per la pell. Per aquest motiu es van comissar els productes de manera preventiva a l'espera de l'estudi de l'organisme pertinent. Fa uns dies a l'Hospitalet de Llobregat es va ordenar la retirada de material similar.

Intervenen 100 ampolles de fals hidrogel

Aquesta però no ha estat la primera intervenció que els Mossos han fet durant el confinament. El passat diumenge, 19 d'abril, van denunciar al responsable d'un comerç de l'Hospitalet de Llobregat per vendre fals hidrogel. 

L'home venia ampolles de gel com si fos hidrogel de neteja cutània contra el coronavirus. El producte es venia a la botiga a un preu que oscil·lava entre l'1 i els 3 euros, tot depenent de la mida del dispensador que adquirien els compradors.


Comentaris

envia el comentari