Rescaten dos escaladors atrapats a la via Aresta Brucs, a l’Anoia

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat efectius del GRAE dels Bombers
Efectius del GRAE dels Bombers de la Generalitat
Efectius del GRAE dels Bombers han rescatat dos escaladors atrapats a la via Aresta Brucs de l'Agulla de l'Arbret | Bombers

Els Bombers de la Generalitat han estat treballant durant la nit d’aquest diumenge en l’operació de cerca i rescat de dos homes que havien quedat atrapats mentre escalaven. Concretament, mentre realitzaven la via Aresta Brucs de l’Agulla de l’Arbret, al terme municipal del Bruc, a la comarca de l’Anoia.

 

La corda se’ls va quedar enganxada

Segons han informat els efectius dels bombers a través de les xarxes socials, es va rebre l’avís al voltant de les 21.51 hores de la nit d’aquest passat diumenge, 5 de maig, en el qual els alertaven del fet que dos escaladors s’havien quedat atrapats en enganxar-se la corda que feien servir a la primera reunió.

 

L’equip de rescat es va mobilitzar fins al lloc dels fets, però no va ser fins al voltant de les 23.30 hores quan van localitzar les dues persones. Finalment, els efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat de Catalunya van aconseguir rescatar-los sans i estalvis.

 

 

 

 

Rescaten una dona al Camí de Ronda de Palafrugell

Els GRAE també han hagut de rescatar una persona que va resultar ferida al Camí de Ronda a Palafrugell, al Baix Empordà, i va ser traslladada fins a l’Hospital de Palamós ferida amb una possible fractura de turmell. L'accident també va tenir lloc aquest passat diumenge 5 de maig.

 

 Comentaris

envia el comentari