MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Rescaten 18 gossos d'un solar a Sant Andreu on vivien en males condicions

Els propietaris tenen altres procediments oberts per maltractament d'animals
Dos dels gossos rescatats per la Guàrdia Urbana   | ACN

 

La Guàrdia Urbana va rescatar 18 gossos, dels quals cinc eren cadells, d'un solar en el barri de Sant Andreu el 17 de juny. Concretament van ser els Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat de Suport Policial i de la Unitat Territorial de Sant Andreu, acompanyats per membres de l'Oficina de Protecció d'Animals de Barcelona. Ho explica 'Metrópoli Abierta'.

 

Després que la Policia de Barri constatés que l'espai no reunia les condicions mínimes per garantir el seu benestar i que hi havia evidències de reproducció d'animals de companyia sense autorització, es va realitzar el decomís dels animals perquè els propietaris s'havien negat a lliurar-los. 

 

El Departament de Protecció dels Animals de l'Ajuntament de Barcelona va ordenar el decomís dels animals al maig, però davant la negativa dels propietaris dels animals a lliurar-los es va sol·licitar autorització judicial, que va ser concedida pel Jutjat Contenciós Administratiu número 11.

 

Els propietaris ja tenen altres procediments oberts per maltractament

Segons ha explicat la Guàrdia Urbana, el decomís es va realitzar sense incidents i tots els animals rescatats van ser traslladats a centres d'acollida.  Els propietaris ja tenien altres procediments oberts per maltractament i reproducció d'animals sense autorització i estan pendents de resolució judicial per la mort a cops d'un gos fa dos anys.

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris