ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Salven una adolescent de 14 anys penjada d’un vuitè pis a Barcelona

La menor va penjar-se d’una biga del terrat per fotografiar-se, però després no va poder tornar i finalment va haver de ser rescatada amb ferides als braços

Una adolescent de 14 anys va haver de ser rescatada per agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana després de penjar-se d’una biga exterior d’un terrat d’un edifici de vuit plantes de l’Eixample de Barcelona. Segons han explicat els agents en un comunicat, els fets van succeir el passat 11 de març quan la menor, acompanyada d’amics va voler pujar a la biga que sobresortia d’un terrat de gran altura per fer-se fotografies

Una menor de 14 anys penjada d’un vuitè pis

Per penjar-se a la biga, la noia de 14 anys va passar per la barana del terrat fins a aconseguir arribar a la biga per penjar-se sostenint-se amb els bressos i fer-se fotos per mostrar la seva perícia. Però un cop allí, la jove no va saber com retornar i a més li van fallar les forces. Va ser llavors quan es va deixar anar i va lliscar fins a la cornisa de la façana, situada a 40 metres d’alçada. 

A més a més, en veure’s en aquella situació, la menor es va espantar, bloquejar i patir un atac de nervis. Cal destacar que la nena de 14 anys estava en una situació d’extrem perill i que amb qualsevol moviment en fals podria precipitar-se. Un dels seus amics, que era el que li feia les fotos, tampoc podia ajudar-la a tornar al terrat. 

Molt nerviosa i amb ferides lleus als braços

Va ser gràcies a la ràpida actuació dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana que van poder socórrer-la. Van traslladar-se fins al lloc on estava la menor gràcies a un avís que van rebre des de la Sala de Coordinació Operativa del Grup de Delinqüència Urbana. Quan els agents van arribar, van rescatar a l’adolescent, que estava molt nerviosa, agafant-la de les mans i pujant-la a pols.

Un cop al terrat i fora de perill, la menor va haver de ser atesa per un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques per diverses ferides de caràcter lleu als braços. Finalment, els agents es van posar en contacte amb els familiars de la noia de 14 anys. En poca estona van ser al lloc dels fets i se la van endur a casa. 


Comentaris

envia el comentari