Rescaten el cos sense vida del nen de dos anys atrapat en un pou

Rescaten el cos sense vida del nen de dos anys atrapat en un pou a l'Índia

El petit va caure divendres i ha sigut trobat en avançat estat de descomposició

Els equips de rescat han trobat el cos sense vida de Sujith Wilson, el nen de dos anys que  va caure en un pou de 180 metres de profunditat divendres a l'estat de Tamil Nadu, al sud de l'Índia. El petit  va quedar encallat a 30 metres de profunditat.

Després  d'un rescat de més de 80 hores, el cadàver del nen ha estat trobat en  avançat estat de descomposició. Els bombers avisaven poc abans de descobrir el cos, de la forta olor que començava a sortir del pou i van parar l'excavació d'un forat paral·lel amb el qual pretenien arribar fins al petit. 

Les dificultats del terreny retardaven l'operació

Sujith va caure el passat divendres en un pou abandonat mentre jugava amb els seus amics. Des d'aquell moment, les tasques de rescat no han parat per intentar treure al nen amb vida, tot i les dificultats del terreny. La zona estava formada principalment per granit, i la seva duresa retardava l'operació, fet que provocava que el petit s'enfonses cada vegada més per l'orifici.

Durant el rescat, els serveis d'emergència van subministrar oxigen al forat i mantenien localitzada la posició del nen gràcies a una càmera subterrània. Malgrat tot, els esforços no han estat suficients. Les restes del petit han estat enviades a l'hospital on li realitzaran l'autòpsia i durant el dia  està previst que se l'entregui a la seva família pel funeral. 

El succés ha commogut tot el país i aquest matí les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport cap a la família i agraïment a l'equip de rescat, format per més de 150 persones. A través d'etiquetes com #RIPSujith o #SorryWeMissedYou (ho sentim, et trobarem a faltar)  s'han sumat al dolor de la família. 

També et pot interessar...