Salven una dona d'un cementiri de Madrid després de caure a l'interior d'una làpida

Michell Vargas va estar durant trenta minuts a tres metres sota terra

Detalle de la lápida de un cementerio
Michell Vargas va patir una traumàtica experiència al cementiri. | Flickr

Una dona de 28 anys i d'origen veneçolà ha estat salvada al Cementiri de Canillas, a Madrid, després de caure en una de les tombes quan es trobava passejant tranquil·lament per la zona i com a conseqüència de voler fer un gest solidari. 

Es tracta de Michell Alejandra Vargas, qui «volia posar les flors més boniques a la tomba més vella», segons ha publicat l''ABC'. Així doncs, i en veure la deteriorada làpida d'Antonio Bisquet, la jove va voler dipositar unes flors damunt, però un pas en fals va fer «que tot s'enfonsés».

La noia va caure tres metres sota terra on va estar uns 30 minuts amb una cama immobilitzada per una de les peces de la làpida. Afortunadament, Michell portava un telèfon mòbil, amb el qual va poder trucar a una amiga, Carleth Morales, presidenta de l'associació de periodistes veneçolans, qui ràpidament va demanar ajuda des de l'exterior. 

El rescat de Michell

«Estic dins una tomba i tinc el cap trencat. Crec que em moriré, ajuda'm», va dir Michell per telèfon a la seva amiga, qui va intentar tranquil·litzar-la dient-li que aviat la traurien d'allà. Carleth va trucar a emergències i ràpidament els Bombers i la Policia Municipal van arribar al lloc dels fets. 

No obstant això, un treballador del cementiri va sentir els seus crits d'auxili i estava intentant salvar-la en el moment que van arribar els agents. Per la seva banda, els Bombers van ser els encarregats de treure-la del fons de la terra mitjançant una escala, amb la qual un dels efectius va baixar tres metres avall i va rescatar la noia.

«Van posar una escala i un bomber va baixar per treure el tros de làpida i ajudar-me a pujar», va explicar la jove, qui va ser traslladada a l'Hospital Gregorio Marañón, on hi va estar durant unes quatre hores, perquè l'equip mèdic revises les seves lesions. 

Malgrat tot, Michell Vargas no es va oblidar del seu objectiu i va tornar al cementiri per dipositar les flors a la làpida d'Antonio Bisquert, on aquesta vegada sí que va poder acabar amb el seu compromís. 


Comentaris

envia el comentari