Rescaten un excursionista ferit que havia desaparegut la nit anterior al Solsonès

Els familiars van donar l'avís perquè no havia tornat a casa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat aquest diumenge al matí un excursionista després d'haver passat tota la nit desaparegut al Solsonès.

Segons han informat a través de les xarxes socials, els Bombers van rebre l'avís de la desaparició aquest dissabte a les 21.20 hores del vespre. Va ser en aquest moment quan van iniciar la recerca a Navès, ja que no havia tornat a casa. L'excursionista feia la ruta del Tossal de les Viudes i Cogul, sortint des d'Aiguaviva i, de fet, es va localitzar el seu vehicle en aquesta zona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els crits l'han salvat la vida

Finalment, aquest diumenge al matí els serveis d'emergències han sentit crits per la zona de la Collada de la Mata, entre la Rasa dels Esclopers i la Canal de la Vidarça. Es tractava de l'home a qui es buscava que s'havia fet mal al peu i no podia caminar. Davant aquesta situació, un helicòpter dels Bombers ha rescatat a l'home i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'esperava a la carretera LV4241, l'ha evacuat a un centre hospitalari.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari